مریم_پلنگه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 عنوان بسم الله......شروع دوباره😍🐯 180 بازدید | 10 پست از نوع از صفر با خود سازی با برنامه ریزی با ارتقای ذهنی مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بینظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان) 1401/11/06 | 16:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_یلدایی عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 8399 👌 یه مدت تعلیق... توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
مریم_پلنگه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 تو چه زمینه ای؟ کار یا تحصیل؟ هم کار هم ادامه تحصیل هم زندگی مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بینظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)
321parpar عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 244 منم میخوام، کسی هست باهاش انگیزه بسازی؟ یعنی باهم کارتونو پیش ببرین به هم انکیره بدید؟
مریم_پلنگه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 منم میخوام، کسی هست باهاش انگیزه بسازی؟ یعنی باهم کارتونو پیش ببرین به هم انکیره بدید؟ من نه خودم یک دفتر بولت ژورنال درست کردم و میخوام از صفر شروع کنم مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بینظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)
321parpar عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 244 پس بیا باهم شروع کنیم، من بولت ژورنال دپس ندارم، کارای روزانه مو تو دفتر مینویسم، کارای هفتکی و ماهانه هم تو کاغذ میچبونم به دیوار
مریم_پلنگه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 پس بیا باهم شروع کنیم، من بولت ژورنال دپس ندارم، کارای روزانه مو تو دفتر مینویسم، کارای ... خیلی هم خوب باشه با هم شروع میکنیم مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بینظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)