2777
2789
عنوان

بسم الله......شروع دوباره😍🐯

180 بازدید | 10 پست

از نوع 

از صفر 

با خود سازی 

با برنامه ریزی 

با ارتقای ذهنی 

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه زمینه ای؟ کار یا تحصیل؟

هم کار 

هم ادامه تحصیل 

هم زندگی

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)
منم میخوام، کسی هست باهاش انگیزه بسازی؟ یعنی باهم کارتونو پیش ببرین به هم انکیره بدید؟

من نه خودم 

یک دفتر بولت ژورنال درست کردم و میخوام از صفر شروع کنم

پس بیا باهم شروع کنیم، من بولت ژورنال دپس ندارم،   کارای روزانه مو تو دفتر مینویسم، کارای ...

خیلی هم خوب باشه با هم شروع میکنیم