2777
2789
یعنی عین شیری ک کمین کرده
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کی شروع میشه من تو خونم نشستم کلاه قرمزی میبینم خب حق منم هست ی کم فیض ببرم از سیزده بدر
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
به من که خوش گذشت پدرشوهرم کلی کباب آماده کرده بود با مخلفات جاریم رفت با خونواده خودش منو شوهرم موندیم و پدرشوهر و مادرشوهرم کباب زدیم بر بدن
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دختر کت شبوار پوش فکر نمیکنم اینجا فقط سایت بارداری باشه چون توی تبادل نظر خیلی موضوع های دیگه هم هست همسران هم داره ارایش زیبایی تغذیه خوبه دیگه اگه خانوما برزن تو دلشون تبدیل میشه به کیست تخمدان😎برا همین کاملا با ربطه
هلن همیشه به شادی😍
به منم خوش گذشت بلار یه چیزی تعریف کنم شقایق حس کمین کرده ات کمی ارضا بشه 😆 مادرشوهر م سپرده بود از سیزده بدرتون عکس بفرست برام براش فرستادم حسودیش کرده هی پبام میده ایشالا ماهم با فلانی و فلانی تابستوک میریم باغ میگم خب ظرفیت نداری حسودیت میشه چرا میگی بعکس 😈
سما خداروشکر😘
شقایق مرسی
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌