2777
2789

خانمهای بالای ۳۰ نظر بدین لطفا

قبلا یادتونه؟

اونموقع ها هم دخترا آنقدر زود و توی سن پایین دنبال ایجاد ارتباط بودن؟

مثلا ۱۵ سال پیش

خیلی وقتا تاپیک ها رو میخونم حس میکنم اونموقع ماها خیلی ساده بودیم و واقعا میترسیدیم از این چیزا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بالای ۳۰ نیستم

ولی قبلا اینستاگرام و تلگرام و اینا نبود

همه از سن خیلی پایین گوشی نداشتن

طرز فکر نسبت به این مسائل بسته تر بود و دید جامعه برای دختر اینو راحت قبول نمیکرد

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

زمان ما امکانات ارتباطی مثل الان وجود نداشت بخاطر همین ارتباط داشتن خیلی ریسک بالایی داشت. اما الان با این گوشی ها فضا ایجاد شده برای ارتباط. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه سری تو همین ۱۴ ۱۵سالگیم یکی تو خیابون افتاده بود دنبالم، انقد ترسیده بودم ۵ ۶ دفعه از یه خیابون رد شدم یعنی هی میرفتم اینور خیابون دوباره میرفتم اونور خیابون، از ترسم، الان یادم میفته کلی میخندم

توی دوستانت مثلا رِنج سنی ۱۵ تا ۲۰ ساله ها به نظرت خیلی زیاد نشده؟

چرا خیلی زیاده عزیزم 

منم دوران دبیرستانم ۷۰ درصد کلاسمون با جنس مخالف در ارتباط بودن 

من با این ک شر بودمو وفضول مدرسه رو منفجر داشتم 

از این کار ب شدت میترسیدم 

دانشگاهم رفتم بازم همون طوری 

به نظرت این موضوع فضای فرهنگی اجتماعی آینده رو خطرناک نمیکنه؟

چرا خیلی مخصوصاً با ای دوسال که بخاطر تعطیلی مدرسه بچه ها همه تو گوشیا بودن چشم وگوششون باز شده و هیچجوره نمیشه جمعش کرد