2777
2789

بچه ام سینه مو گاز گرفته زخم شده  نمیدونم چکار کنم  گفتن شیر خودت و بزن بهش ولی خوب نشد 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

مال من داغون شده. نمیدونم چرا خوب نمیشه پماد هیدرو رم هم گرفتم😢

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شب نمیخوره شب پماد بزن تا صبح بمونه واسه من تا وقتی از شیر بگیرمش زخم بود اصلا خوب نمیشد

بخدا شبا هم میخوره  دارم می میرم از درد خیلی سخته

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

کرم شقاق سینه برند ژنو. خوراکی هم هست اگه نی نیت خورد عیبی نداره❤️

استفاده کردی عزیزم

مال من داغون شده. نمیدونم چرا خوب نمیشه پماد هیدرو رم هم گرفتم😢

منم بخدا 😔😔😔

اگه شب نمیخوره شب پماد بزن تا صبح بمونه واسه من تا وقتی از شیر بگیرمش زخم بود اصلا خوب نمیشد

گلم چند ماهگی از شیر گرفتیش

عزیزم پماد رو بزنیم بعدش نایلون بذاریم روش؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
استفاده کردی عزیزم

خودم نه چون دخترم گاز نمی گرفت ولی خواهرم ازین برند استفاده کرد خیلی راضی بود چون پسرش هی گازش میگرفت😂😫 خودم یبار برای لبام که خیلی پوسته شده بود استفاده کردم خونه خواهرم.

شب زدم صبح بیدار شدم نرم نرم بود لبام جای زخماشم بسته بود.

خیلی خوبه بزن پشیمون نمیشی، قیمتشم مناسبه

خودم نه چون دخترم گاز نمی گرفت ولی خواهرم ازین برند استفاده کرد خیلی راضی بود چون پسرش هی گازش میگرف ...

ممنونم نمیدونی قیمتش چنده