2777
2789
عنوان

تخمک کشی وتشکیل جنین

1003 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم.

بچه ها من دو روز پیش تخمک کشی داشتم .امروز زنگ زدن گفت ۶ تا تخمک داشتم ۵ تاش جنین شده. کیا تجربه دارن در این زمینه؟این تعداد خوبه برای انتقال؟و در اولین انتقال چندتاشو انتقال میدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزتون بخیر. خیلی خوب جنین بدست آوردید. نگران نباشید به احتمال زیاد دوتا بسته ش میکنن. یه بسته دوتایی و یه بسته سه تایی‌. و دوبار میتونید انتقال بدید که به امید خدا همون بار اول جواب میگیرید.

سقط مکرر چرا ای وی اف کردی؟  من خودم مشکل سقط مکرر داشتم پیش دکتر مخصوص رفتم طبیعی باردار شدم ...

بعداز سومین سقط دو سال طول کشید دارو و اقدام وباردار نشدم لاپراسکوپی کردن گفتن یکی از لوله ها دچار مشکل شده وتخمکی که ازاد شده را نمیاره تا بااسپرم ترکیب بشه برای همین گفتن ای وی اف کنم. علت سقط مکرر شما چی بود؟

بعداز سومین سقط دو سال طول کشید دارو و اقدام وباردار نشدم لاپراسکوپی کردن گفتن یکی از لوله ها دچار م ...

یه لوله دیگه ات که باز بود 

من مشکل انعقادی داشتم اسپرین و آمپول ضد انعقاد مصرف کردم

[QUOTE=271295331]جدی!خداراشکر اروم شدم. ممنون عزیزم.

الان فقط باید حدود ۱۵ روز دارو بگیرید تا ضخامت آندومتر رحم به اون اندازه ای که دکترتون مدنظرشون هست برسه و انتقال انجام بدید. انتقال هم بدون بیهوشی و بدون درد انجام میشه.

پس نگران نباشید.

انشالله که خدا صلاح بدونه و شما بزودی مادر شید.