2777
2789

از روز اول پریود میخورم ولی نمیدونم کی قطع کنم٫یکی میگه چهرده روز بخور٫یکی میگه سی روز بخور٫نمیدونم تا پریود بعدی بخورم؟وقتی پریود شدم قطع کنم یا نه

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قطره رو خوردم ... قط نکردم تا وقت پریودی بعدی چون تنبلی شدید داشتم گفتم قط کنم شاید پریود نشم...

عقب انداختم قط کردم سریع ...   رفتم بی بی چک استفاده کردم مثبت شد .. بعد شش سال 

ان شاالله شماهم حامله بشی ...

مطالب تاپیک منو بخون برای تقویت اسپرم و تخمک وزود باردار شدن و تقویت هوش. وزیبایی و.... داره 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
رو بروشورش نوشته همیشه باید بخوری حتی تو پریودی

نه ننوشه فقط نوشته از روز اول پریودی بهورید ولی تا کی رو ننوشته

اخه اگه قطع نشه چجوری پریود بعدی میاد

واه.قرص جلوگیری ک نیست

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من قطره رو خوردم ... قط نکردم تا وقت پریودی بعدی چون تنبلی شدید داشتم گفتم قط کنم شاید پریود نشم... ...

مبارکت باشه عزیزم٫قطره اش تلخ نیست؟چجوری خوردی؟روز چند بار؟چند قطره؟

مبارکت باشه عزیزم٫قطره اش تلخ نیست؟چجوری خوردی؟روز چند بار؟چند قطره؟

چرا خیلی تلخ بود ... ولی به عشق بچه خوردم..

هرروز چهل قطره می‌ریختم ته استکان آب بیشتر نباید باسه آب...

میخوردم ناشتا... نیم ساعت بعدش  صبحانه میخوردم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡