2777
2789

سلام مادر من یه خونه گرفته داده مادرش و برادرش نشستن،برادرش حدود ۴۰۰میلیون کل سرمایه ی خودش و مادرش رو توی ارز دیجیتال و …. به باد داد،مستاجر بودن داشتن مینداختنشون بیرون مادرم خونه خرید داد بهشون نشستن ولی مادر بزرگم پول پیش خونشون داد به مامانم که مبادا دایم بگیره ازش همش ببازه، الان دو ساله هر ماهم حقوق میگیره اینکارو میکنه و پولاشو میبازه، بعد مامانم همش از اینا حمایت میکنه الان یه پولی داره میگه دوباره خونه بگیرم تو روستایی جایی شما برید اونجا بشنید تا ابد من نادیده بگیرم اونجا رو ، بعد ۴ ماه پیش بخاطر ۱۰ میلیون منو کتک زد صورتم نصفش کبود شد موهامو کند یه عالمه ( این یه موتور سنگین گرفته بود از این کرونا برای دوست پ،پسره خیانت کرد بعد من گفتم عمرا بیاره موتورو با اینکه به اسم خود مامانم بود ،گفتم نمیاره چطور موتور انداختی زیر پاش زودباش ۱۰ میلیون بزن برام اگه موتورش آورد میدم بهت)یارو موتور رو‌ آورد بعد من گفتم نمیدم پولو،۵۰۰،۶۰۰ میلیون خرج یارو کردی طی۱۰ سال حالا اینو نمیدی به من هیچی کتکم زد منم دادم پوله رو ،فقط به ننه و داداش میرسه،داداشش فقط بلده پول قمار کنه ببازه،اصلا خرج منو نمیدن نه بابام نه مامانم جفتشونم وضعش خوبه دستشون به دهنشون میرسه،خرج منو یه پسره میده ۶ سال باهاشم اصلا نمیپرسن پول داری نداری از کجا میاری خرج میکنی ماشینتو چجوری بیمه میکنی، دایم فوق العاده بی غیرته اینجوریه که با دوست پسرای ابجیش میره بیرون، خیلی دلم شکسته ،خسته شدم از این شرایط بدی که گیر کردم ،همش منو میکوبه میگه برو سرکار به جایی نرسیدی ،خانوما برید پنجمین تاپیک منو بخونید راجب زندگیم بهم حق میدید بجایی نرسم

فقط یه شغل پیدا کن . یه شغلی . بعد مستقل زندگی کن . 

اینا تا اخر عمرشون بهت هیچی نمیدن .

چون مادرت خانواده خودش مهمترن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرمنم خیلی زن بدی اینقدازدستش زجر کشیدم بزرگترین دشمنم مادرم اماچیکارمیتونم بکنم تااینجاهستم مجبورم تحمل کنم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
چتد سالته چرا خرجتو نمیدن؟

من چند روز دیگه ۲۴ ساله میشم ، کلا نمیدن عین خیالشون نیست از سر خودشون باز کردن فقط خرج شکم بخور نمیر میدن ، بابام یه آدم خیانتکار ،مادرمم همینطور طلاق هم نمیگیرن، خدا خیرش بده من قبلا با یکی دوست بودم اون کمکم کرد تونستم ماشین و طلا بگیرم وگرنه الان له میشدم ، هرجام میشینن میگن ما خریدیم ماشین و طلا رو براش ،پنجمین تاپیکم تو تاپیکای اول بخونید لطفا

فقط یه شغل پیدا کن . یه شغلی . بعد مستقل زندگی کن .  اینا تا اخر عمرشون بهت هیچی نمیدن . چون ...

خیلی زندگیم پیچیدس ،با یکی دوستم ۶ ساله اون هم بددله میبره میاره همه جا ،اصلا نمیزاره حتی دوستی داشته باشم خیلی دوستم داره متعهده ،بدیش اینه نه اهل تفریح نه هیچی، اون نمیزاره شاغل باشم میگه تو آموزشگاه مامانم کار کن منم اصلا از مامانش خوشم نمیاد خیلی یجوریه نرمال نیس و بد دهنه

مامانت از کجا پول میاره؟ شاغله؟ 

مامانم ۱۰ سال از راه نادرست پول در آورد ،هم بابام هم داداشم هم من میدونیم ،خالم و دختر دایمم همدستش بودن ۳ تایی ،ولی تو ظاهر مامانم خودشو خوب جلوه میده کسی شک نمیکنه

ببخشیدمادرشما هم شوهرداره هم دوست پسرنمیدونم درسته یا من اشتباه متوجه شدم

درست خوندید عزیزم هم شوهر داره هم دوست پسر داشته ۱۰،۱۱سالم باهاش بود ،بابامم از اون بدتر ۲۵ ساله ازدواج کردن همش در حال خیانت بودهه خرج نداده ،مامانمم مجبور شده از راه بد پول دراره

گلم صد در صد در حق شما ناحقی کردن چون وقتی بچه ای رو بدنیا میاری الویت و مسئولیت اصلیت اونه

ولی نمیشه از همه انتظار خوب رفتار کردن رو داشت دوست من مادرش با دوست پسرش زندگی میکرد ایران نیست دختر رو ۱۸ سالگی از خونه میندازه بیرون که به من خرجت ربطی نداره تا یه جورابم براش خریده بوده باهاش حساب کرده میومده خونه میدیده یه بیسکوییت کم شده فوری پولشو میگرفته 

دوست من رفت سرکار کلی سختی کشید الان هم سن شما هستش خونه یه جای خوب اجاره کرده کار ثابت داره به مامانشم میره سر میزنه و حتی باهم سفر میرن چون خوب یا بد والدین آدمن یکی هست تا ۵۰ سالگی مامان باباش هواشو دارن یکی هم مثل دوست من که هردوش غلطه

مادرمنم خیلی زن بدی اینقدازدستش زجر کشیدم بزرگترین دشمنم مادرم اماچیکارمیتونم بکنم تااینجاهستم مجبور ...

😭😭😭😭 بخدا همه ی پدر مادرا خوب نیستن ، پدر مادر من از یزید بدترن