2777
2789
عنوان

خدایا دلت بسوزه

162 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من بیست سالی میشه که هر ماه از درد پریود نابودم الان هم پنج سال میشه که ازدواج کردم و باردار نشدم دنبال درمان هم رفتم جواب نگرفتم صبر خدا چقدر هست نابودم

مشکلت چیه

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از علائم چسبندگی یا عفونته

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

گلم کدوم شهری مرکز نازایی برو نظر دکتر چیه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
یکی از علائم چسبندگی یا عفونته

خاک بر سر دکترای بی عرضه و خودخواه هنوز عفونت منو کامل درمان نکردن حتما میخوان مشتری هر ماهشون باشم تو رو خدا چیزی میدونی بهم بگو عکس رنگی گرفتم چسبندگی نداشتم

خاک بر سر دکترای بی عرضه و خودخواه هنوز عفونت منو کامل درمان نکردن حتما میخوان مشتری هر ماهشون باشم ...

داروهات تا ته میخوری؟منم پی سی او بودم بعد چهارسال حامله شدم همزمان مصرف دارو آمپول وزنم کم کردم و اصلاح سبک و پودر اینوفولیک مصرف میکردم

داروهات تا ته میخوری؟منم پی سی او بودم بعد چهارسال حامله شدم همزمان مصرف دارو آمپول وزنم کم کردم و ا ...

اره،ای یو ای کردم جواب نگرفتم چهارمرتبه،لاغر لاغر هستم دکتر گفت متفورمین واسه شما نیست اینو فولیک هم میخورم

اره،ای یو ای کردم جواب نگرفتم چهارمرتبه،لاغر لاغر هستم دکتر گفت متفورمین واسه شما نیست اینو فولیک هم ...

فولیکولات چندن؟من شنیدم اگه مرد ادامس کوهی بکشه برای اسپرمش خوبه