سلام بچه ها من بیست سالی میشه که هر ماه از درد پریود نابودم الان هم پنج سال میشه که ازدواج کردم و باردار نشدم دنبال درمان هم رفتم جواب نگرفتم صبر خدا چقدر هست نابودم
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
منم پریودام خیلی درناک بود الان یکسالی هست دکتر سویق عدس داده خوردم خیلی بهتر شده روغن سیاه دونه میمالم شکمم هر روز بعد از روز 5 پریود باد کش زیر سینه میزارم
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خاک بر سر دکترای بی عرضه و خودخواه هنوز عفونت منو کامل درمان نکردن حتما میخوان مشتری هر ماهشون باشم تو رو خدا چیزی میدونی بهم بگو عکس رنگی گرفتم چسبندگی نداشتم
خاک بر سر دکترای بی عرضه و خودخواه هنوز عفونت منو کامل درمان نکردن حتما میخوان مشتری هر ماهشون باشم ...
داروهات تا ته میخوری؟منم پی سی او بودم بعد چهارسال حامله شدم همزمان مصرف دارو آمپول وزنم کم کردم و اصلاح سبک و پودر اینوفولیک مصرف میکردم