2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۳۲ میلی متر در ۱۴ هفتگی

2218 بازدید | 31 پست

دیروز رفتم سونو شکمی گفت طول سرویکست ۳۲ هست توی ۱۴ هفتگی.دکترم گفت برو سونو داخلی تا دقیق مشخص شه اما ترسیدم برم.گفت اگه نمیدی باید استراحت کنی و آمپول پروژسترون بزنی.

خانما کسی تو شرایط من بوده؟

سونو انجام بده

اگه به ۳۰ رسید سرکلاژ کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن استراحت داشته باشی  از سونو داخلی هم نترس من سه بار رفتم مشکلی نداشتم فقط حتما جای ...

والا از اول بارداریم همش دارم استراحت می کنم اما نمی دونم چرا اینجوری شد.دکترم میگه یه وقت اشتباه شده.

والا از اول بارداریم همش دارم استراحت می کنم اما نمی دونم چرا اینجوری شد.دکترم میگه یه وقت اشتباه شد ...

احتمالش هست من از اول بارداری طول سرویکس ۳۰ بود بدون سرکلاژ فقط استراحت مطلق بودم 

ربطی نداره منم زیاد کار نمیکردم ت بارداریم..

بارداری اولم تمام کارهام خودم انجام میدادم و هیچ مشکلی نداشتم.دومی نمی دونم چرا اینجوری شد.پسرمم همش نق میزنه پاشو بیا پیشم پاشو بیا این کار کن اون کار انجام بده

سونو داخلی انجام دادید؟

ببین سونو تهش بخاد ۳ سانت اشتباه‌گفته باشه..ب هر حال بچ الا کوچیکه طول سرویکس انقده..مسلما هر چی بچه بزرگتر شه دهانه رحمت بازتر میشع و خطرناک تر میشه