2777
2789

اینکه گاهی بخاطر از دست ندادن آدما محبور میشم دروغ بگم خیلی اذیتم می کنه که همش خودمو‌ توجیه میکنم

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی ب خودم فکر میکنم خیلی حالم بد میشه .من ازینکه دوبهم زنی میکنم گاهی وقتا .حالم از خودم بهم میخوره و دوست ندارم اینجور باشم دوست ندارم باکسی کار داشته باشم

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
من خیلی خوب و مهربونم دوست دارم همه ادم ها اینجور باشن توقع دارم یعنی  ولی اگه با ادم نااهل بر ...

منم مث تو.ب همه احترام میزارم ولی یکی بهم بی احترامی کنه خیلی بدم میادو ی ادم دیگ میشم

احساساتی ، جدی ، عصبی نمیشم ولی اگه بشم هیشکی نمیتونه جلوم رو بگیره ، متاسفانه اکثر مواقع تابع تصمیمات قلبم هستم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
احساساتی ، جدی ، عصبی نمیشم ولی اگه بشم هیشکی نمیتونه جلوم رو بگیره ، متاسفانه اکثر مواقع تابع تصمیم ...

احساسی تصمیم گرفتن خوب نیست 

احساسی تصمیم گرفتن خوب نیست 

حق با شماست 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
من وقتی ب خودم فکر میکنم خیلی حالم بد میشه .من ازینکه دوبهم زنی میکنم گاهی وقتا .حالم از خودم بهم می ...

منظورم غیبت کردن بود ن اینکه برم دوطرف رو پر کنم ن .حالم بهم میخوره از غیبت .خیلی دارم کار میکنم رو خودم بزارمش کنار