2777
2789
عنوان

خودکشی

480 بازدید | 26 پست

سلام من سی سالمه ی بار جدا شدم پریشب دوست پسرم تو قسمت پیام های سیمکارت ک اصلا نمیدونم از کجا آورده ی پیام از شوهر قبلیم دید خیلی ناراحت سد الان نمیدونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم فک کنم پیام مال ۵ سال پیش بوده توی سیمکارت سئو شده

اگ ولم کنه خودمو میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۳۰سالگی دیگه این حرف و این طرز فکر اشتباهه 

دوس پسرتم اگه بااین موردبیخیالت بشه

پس دنبال بهونه بوده که پیدا کردی

خودتم بکشی هیچی هیچیش نمیشه دوس پسرتم میره سراغ یه دختر دیگه 

فقط تویی که ازبین میری

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

برای یه پیامک پنج سال پیش اگر میخواد ولت کنه بذار بره گم بشه این نشد یکی دیگه میشه شما سی سالته عاقلی تجربه داری  سیزده  سالت که نیست خودکشی کنی برای یه پسر!!! منطقی باش این حرفا چیه

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

دوست پسرت نمیدونه زن و مرد متاهل باهم چت میکنن ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بجای این افکار خودکشیو اینا 

با سیاست برو جلو و بهش بفهمون ک چقد دوسش داری و اون شوهر سابقت اصلا واست مهم نیست و پیام واسه ۵ سال پیشه

یکم غیرتش ام قلقلکی شده و با اینکه میدونه مقصر نیستی ولی واسش یخورده سخته ، زمان بده

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟