2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکارکنم

198 بازدید | 16 پست

ازشوهرم متنفرم یعنی یه آدم حال بهم زنیه که خدا میدونه 

🤮🤮🤮🤢🤢🤢

هی بخاطر بچه هام کوتاه میام 

اولا که رفته ی زن دیگه گرفته الان ۸ ساله حالا اونش به درک کاش زنه اینو ببره نزاره دیگه سمت من بیاد 

دوما یه آدم کثیف مریض روانیه حال بهم زنیه که خدا میدونه 

منو مجبور میکنه ب رابطه جنسی بعدش دهنش بوی سگ مرده میده اگه حین رابطه بوسش نکنم همه خونه رو میریزه بهم 🤢

یه شکم گنده 

کتکمم میزنه بهم توهین میکنه بابت هر هزار تومانم سرم منت میزاره 

به تمام مخاطب های گوشیم با خط خودم بد و بیراه میگه 

مواد هم میکشه 

هرشب منو مجبور میکنه به نزدیکی کردن 

اگه بگم نه زندگیمو جهنم میکنه 

روزی ۳ بسته سیگار میکشه تا صبح صدای تلوزیون روی ۵۰ یا ۶۰ بالا میبره خواب نداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل کن بااین حجم ازسیگارریه داغون شده دگه راحت میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم ان شا الله عاقبت بخیر بشی و آرامش پیدا کنی بنظرم اگه این شکلیه طلاق بگیر یا فکراتو کن بین چندتا گزینه بهترین و انجام بده به خانوادت بگو به خانوادش بگو 

از اول رو نکرده بود اخلاقاش روو؟؟ 

چرا آخه قبل ازدواج به اینا فکر نمیکنی این آدمی که من دیدم هرجا فرار کنی میاد دنبالت

آره میاد ای حالم ازش بهم میخوره 

دهاتیه کاش به حرف بابام گوش میکردم با این ازدواج نمیکردم