mayax مدیر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 عنوان برای قطع فوری پریودم چی بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 12506 بازدید | 25 پست نامزدم بیلیط گرفته فردا میخوایم بریم مشهد دو روزه برمیگردیم پریودم روز سوممه چی بخورم بند بیاد عاخه میخوام برم حرم زیارت🥲 کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄 1401/11/06 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 بندنمیادکه پریود الکی دست کاری نکن یچیزیت میشه تاماه ها پدرت درمیاد درستش کنی دوباره 🥲🥲🥲 کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 عجیبه به نامزدت نگفتی پریودی عزیزم وقتی چیزی نپرسیده من چرا بگم پریودم دو روزم هست دوشیفت سرع کارع زیاد حرف نزدیم چیز مهمی هم نیست ک تا پریود شدم زنگ بزنم بهش بگم من پریودم😂😂 کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9841 مهم همون زيارته عزيزم ، مثل مكه نيست كه اعمال داشته باشه مجبور باشي پاك باشي و حتما نماز بخونى ، هم زيارت ميكنى هم دعا ميخونىنظم بدنتو بهم نريز مخصوصا كه الان وسط پريوديته لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 مهم همون زيارته عزيزم ، مثل مكه نيست كه اعمال داشته باشه مجبور باشي پاك باشي و حتما نماز بخونى ، هم ... عاخه دلم راضی نیست تقریبا میشه گفت از بچگی نرفتم🥲نامزدمم شرکتش زیاد مرخصی نمیدن این چن روزم بزور مرخصی گرفته کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄
emamrezaii عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 9313 امشب خوردم ولی حتی خونم کمم نشد چه برسه بند بیاد☹️ تا یکی دو روز دیگه قطع میشه خدای مهربون شکرت😍
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9841 عاخه دلم راضی نیست تقریبا میشه گفت از بچگی نرفتم🥲 نامزدمم شرکتش زیاد مرخصی نمیدن این چن روزم بزور ... واي عزيزم يهو طلبيده شدي بعد از سالها التماس دعا فراوان گلم، اونا تو رو توى همين حالت طلبيدن، به اين فكر كن. سفر يهويي هست. دلتو راضي كن گلم سفر برنامه ريزي شده نبوده ، يهو طلبيدن لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
emamrezaii عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 9313 خوش بسعادتت از طرف من سلام بده.التماس دعا خدای مهربون شکرت😍
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 خوش بسعادتت از طرف من سلام بده.التماس دعا حتما عزیز دلم🙏🏻 کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 واي عزيزم يهو طلبيده شدي بعد از سالها التماس دعا فراوان گلم ، اونا تو رو توى همين حالت طلبيدن، به ا ... مرسی عزیزم کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄
افسون1374 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 7488 هیچ کار نکن برو حرم بشین نفس بکش حال کنما رو هم دعا کن خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)