2777
2789
عنوان

برای قطع فوری پریودم چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 12506 بازدید | 25 پست
بندنمیادکه پریود الکی دست کاری نکن یچیزیت میشه تاماه ها پدرت درمیاد درستش کنی دوباره

🥲🥲🥲

کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه به نامزدت نگفتی پریودی

عزیزم وقتی چیزی نپرسیده من چرا بگم پریودم دو روزم هست دوشیفت سرع کارع زیاد حرف نزدیم چیز مهمی هم نیست ک تا پریود شدم زنگ بزنم بهش بگم من پریودم😂😂

مهم همون زيارته عزيزم ، مثل مكه نيست كه اعمال داشته باشه مجبور باشي پاك باشي و حتما نماز بخونى ، هم زيارت ميكنى هم دعا ميخونى

نظم بدنتو بهم نريز مخصوصا كه الان وسط پريوديته 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مهم همون زيارته عزيزم ، مثل مكه نيست كه اعمال داشته باشه مجبور باشي پاك باشي و حتما نماز بخونى ، هم ...

عاخه دلم راضی نیست تقریبا میشه گفت از بچگی نرفتم🥲

نامزدمم شرکتش زیاد مرخصی نمیدن این چن روزم بزور مرخصی گرفته

عاخه دلم راضی نیست تقریبا میشه گفت از بچگی نرفتم🥲 نامزدمم شرکتش زیاد مرخصی نمیدن این چن روزم بزور ...

واي عزيزم يهو طلبيده شدي بعد از سالها التماس دعا فراوان گلم

، اونا تو رو توى همين حالت طلبيدن، به اين فكر كن. سفر يهويي هست. 

دلتو راضي كن گلم سفر برنامه ريزي شده نبوده ، يهو طلبيدن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

واي عزيزم يهو طلبيده شدي بعد از سالها التماس دعا فراوان گلم ، اونا تو رو توى همين حالت طلبيدن، به ا ...

مرسی عزیزم