2777
2789
عنوان

تبخال قبل عمل بینی

4043 بازدید | 36 پست

اول همین هفته تبخال لب زدم از استرس عمل ولی الان کامل خشک شده فقط جاش مونده خشکه پماد هم میزنم.هفته بعد عمل بینی دارم .بنظرتون منعی داره برا عمل؟ امروز منشی دکتر بهم زنگ زد گفت تبخال نداری؟انگار ی چیز عادیه بین کسایی ک عمل میکنن.منم الکی گفتم نه عملم عقب نیفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تبخال فعال باعث میشه عمل کنسل بشه‌ اگه خشک شده که دیگه خطری نداره تو بیمارستانم باز چک میکنن این چ ...

فعال نیس خیلی کوچیک بود الان خشک شده خیلی کوچیکتر شده فک میکنم تا یکشنبه ک وقت عملمه اثرش هم نمونه ولی بازم نگرانم

منم پنج شنبه ی هفته ی بعد عمل بینی دارم میترسم تبخال بزنم خیلی استرس دارم

من شروع کردم سریال ترکی میبینم ک فکرم منحرف شه به عمل فک نکنم .تو هم بهش فک نکن بیخیال باش.شوهرم میگه دوباره یکی دیگه میزنی استرس نداشته باش.باید کاری ک دوس داریمو سرگرممون میکنه حالمونو خوب میکنه انجام بدیم ک استرس نگیریم

الکی استرس نداشته باشید

من خودم پارسال عمل کردم

اینقدر از این استرسای الکی و بیخودی داشتم که الان بهش فکر میکنم خندم میگیره.

عمل بینی مثل آب خوردنه. صد بار دیگه هم لازم باشه میرم عمل میکنم بدون ترس از هیچی. اخه قبل عمل همه چیزو بررسی میکنن