2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره چرا اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 23 پست
کلا زن درستی نبود پسره هم خوب میشناختش بهش اعتماد نداشت من خنگ بودم یادم میاد اعصابم خورد میشه 

اون بخوادت دوباره پیگیری میشه اصلا خودتو سبک نکن واسطه نفرست خودتم سبک نکمغ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا نگم برات من هفت سال تویک محیط پرتشنج وپراز حاشیه کارکردم اگه کارتو دوست داری وارد مساعل حاشی ...

وای وسط ناراحتی خندوندی منو🤭 کارمو که از دست نمیدم با این اتفاق فقط ممکنه حرف و حدیث پشتم دربیاد از این میترسم

وای وسط ناراحتی خندوندی منو🤭 کارمو که از دست نمیدم با این اتفاق فقط ممکنه حرف و حدیث پشتم دربیاد از ...

خب همین مساعل حاشیه ای وحرف وحدیث سبب میشه خسته بشی از نگاه ها وحرف ها وحدیثها یک کلاغ چهل کلاغ سبب میشه خودت خسته بشی و کناربکشی

اون بخوادت دوباره پیگیری میشه اصلا خودتو سبک نکن واسطه نفرست خودتم سبک نکمغ

معلوم نیست چی گفته که پسره دیگه پیگیر نشه دست این رو نشه...نمیتونم بعضی قسمتاشو بگم قطعا یه جواب رد ساده نداده به پسره که اینطوری روشو برمیگردونه

نمیتونم بگم شاید تابلو بشه، چطور؟

اگه پسره خوبه و ارزش داره خب همون شخص رو واسطه قرار بده به پسره بگن تو بی اطلاع بودی اگه اونم نشد اصلا خودت مستقیم چیزی نگو فقط بیخیال باش یجوری رفتار کن مثلا در جریان نیستی آدم وقتی جذب کسی بشی ازش نمیگذره خودش پیگیر میشه تا دروغای که شنیده رو ثابت کنه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه پسره خوبه و ارزش داره خب همون شخص رو واسطه قرار بده به پسره بگن تو بی اطلاع بودی اگه اونم نشد اص ...

اون بدبخت اصلا نمیدونه جوابی که شنیده از سمت من نبوده! من قبلانم تو محل کارم خواستگار داشتم که رد کردم الان عادی رفتار میکنیم ولی این یه جوریه مطمئنم حرف خاصی بهش زده از دهن من که اینطوری منو میبینه روشو کج میکنه قبلا منو میدید اینطوری نبود، این آدم دیگه خودش برنمیگرده تا واقعیتو ندونه😞