2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره چرا اینجوریه؟

511 بازدید | 23 پست

من کسیو ندارم راهنماییم کنه لطفا کمکم کنید😔

پسره همکارمه قبلا اومده یه نفرو واسطه قرار داده که ازم خواستگاری کنه اون واسطه به من نگفت و از طرف من جواب رد بهش داده...نمیدونم شایدم چندتا بد و بیراهم گذاشته روش بهش گفته...من بعد دوسال فهمیدم اونم از طریقی که نمیتونم دست اون زنه رو رو کنم! پسره هروقت منو میبینه خوب نگاه میکنه تا چشمم بهش میوفته شدیدا اخم میکنه و حتی روشو برمیگردونه...خیلی تابلوها خیلی بد اخم میکنه...ولی وقتی نگاش نمیکنم حواسش به منه...کاملا متوجه میشم...به نظرتون هنوز راه برگشت هست؟! یه بار که روشو برمیگردونه برم ازش بپرسم دلیل رفتاراش چیه بلکه بفهمه من از خواستگاری بی‌اطلاع بودم؟ نظرتون نسبت به رفتاراش چیه به نظرتون هنوز بهم حس داره؟ ضایع نشم؟

کاری به حسش ندارم ولی صد درصد بگو بهش ک بی اطلاع بودی

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم کلا همینجوری برو سر صحبتو باهاش درباره یچیزی مربوط به کار باز کن

بعد ببین رفتارش چجوریه اگه دیدی اوکیه ک توام باهاش اوکی باش تا رابطتون پیش بره و بفهمه ازش بدت نمیاد

اگرم دیدی سرد برخورد کرد بگو نمیدونم چرا حس میکنم از دستم ناراحتین فک کنم مزاحم شدم

اینجوری اگه چیزیتو دلش باشه میگه

خودتو دوس داشته باش💜
کاری به حسش ندارم ولی صد درصد بگو بهش ک بی اطلاع بودی

چندماهی هست فهمیدم همش میگم نکنه پسره فکرکنه نظرم عوض شده میخوام برگردم دارم دروغ سر هم میکنم؟! سکوت کردم چون نگران حرف و حدیث تو محل کارمم هستم

بنظرم کلا همینجوری برو سر صحبتو باهاش درباره یچیزی مربوط به کار باز کن بعد ببین رفتارش چجوریه اگه د ...

بخش کاریمون جداست نمیتونم برم سمتش...فقط همو میبینیم خیلی تابلو روشو برمیگردونه قبلا اینطوری نبود اصلا

میترسم بپرسم ضایعم کنه

ببین مشابهش برای منم پیش اومد به نطرم تا دیر نشده برو بپرس اگه کیس خوبیه بعدا پشیمونی سودی نداره منم دانشجو بودم هم اتاقیم منو به پسر دایی شوهرش معرفی کرد یبار بیرون همو دیدیم هم اتاقیم و شوهرشم بودن ۴ تایی رفته بودیم بیرون پسره عاشقم شده بوده ولی هم اتاقیم انگار بعد ک معرفی کرد پشیمون شد چون با مادرشوهرش اینا قهر بود ترسید من عروس فامیل شوهرش بشم میگفت همه تو رو دوست دارن با مادر شوهرم بد منو نگی به شوخی گفت ولی ترسش همین بوده من متوجه نبودم یدفه از پسره پیشم بد گفت منم اون موقع ازدواجی نبودم رد کردم بعدها فهمیدم پسره عاشقم شده بوده و با خانواده ش ک مخالفن صحبت میکرده ک راضی شون کنه ولی من محلش نزاشتم تحصیل کرده و عالی بود تک پسر و مهربون ولی خریت کردم به واسطه اعتماد کردم بعدش فهمیدم ک حتی پیش مشاورمم رفته گفته ک میخوام باهاش بیشتر آشنا شم نمیزاره ترجیح میده واسطه ای ادامه بده (چون شماره مم ندادم با گوشی واسطه اس میدادم خیلی تباه بودم🤦🏼‍♀️) خلاصه لگد به بختت نزن

نههههه اصلا تو محیط کار برای خودت حاشیه درست کن ...اگه قسمت باشه میاد توزندگیت ..خیلی شیک و مجلسی اج ...

شما باشی دوست نداری بدونی چی گفتن که انقدر بد روشو برمیگردونه؟! منم خیلی وقته دندون رو جیگر گذاشتم ولی رفتارشو میبینم داغ دلم تازه میشه

شما باشی دوست نداری بدونی چی گفتن که انقدر بد روشو برمیگردونه؟! منم خیلی وقته دندون رو جیگر گذاشتم و ...

وای خدا نگم برات من هفت سال تویک محیط پرتشنج وپراز حاشیه کارکردم اگه کارتو دوست داری وارد مساعل حاشیه ای نشو  بقول دوستم جایی که پول درمیاد دول در نمیاد بچسب به کارت دنبالشم نگیر وگرنه باز کارتم ازدست میدی ...پیگیرش نباش بیشتر جذبت میشه