2777
2789
بله عزیزم من بچه اولم رو مهر زایمان کردم دومی و امیرالمؤمنین ب نظرم هیچ فرقی با هم نداشتن هر دو در ی ...

عزیزم‌میشه بپرسم دکترتون کی بود؟ سزارین بودین؟

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فاطمه زهرا .واقعا راضی بودم .مامایی که شبفتم بود حتی خدمات اون شیفتی که من بودم عااااااالی بودن واقعا خاطره ی زایمان خاطره خوبی شد برام ‌ و خوش شانسی من اینجا بود که اون مدقع که رفتم تنها خانم باردار من بودم و کلا ماما و کادر انگار خصوصی گرفته بودم .

متاسفانه فامیل دکتر یادم نیست 😄زایمان اولم دکتر براتی بود ولی دومی یادم رفته.. بله سزارین کرده بودم

میگم واقعا رسیدگی میکنن یا ولت میکنن ب حال خودت مهم نیست درد بکشی؟ آخه پمپ درد هم نمیزارن ببریم

بسلامتی.ولی بنظر من توی بیمارستانای دولتی (بخاطر شلوغیش و رسیدگی کمتر پرستارا )نرو 

اوضاع مالی ریخته بهم فعلا پول ندارم محبورم

میگم واقعا رسیدگی میکنن یا ولت میکنن ب حال خودت مهم نیست درد بکشی؟ آخه پمپ درد هم نمیزارن ببریم

عزیزم زایمان اولم بیمارستان خصوصی هر وقت درد داشتم سریع بهم آمپول مسکن تزریق میکردن ولی چند سال بعد ک رفتم دولتی گفتن دیگه اجازه تزریق مسکن نداریم فقط باید شیاف استفاده کنی.. سوال کن ببین اگه خصوصی هم دیگه مسکن نمیزنه و قرار اونجا هم درد بکشی دیگه بنظر من هیچ فرقی با هم ندارن

دفترچه ت چیه ؟تامین؟

اره مشاغل آزادم ولی ی مقدار پول میدم ..دکترم فقط اینجا میاد میگه اینجا دانشجو ندارن همه متخصصن بقیه دولتیا نمیاد..همه خصوصی هام میاد ک‌هزینه شون زیاده برام

عزیزم زایمان اولم بیمارستان خصوصی هر وقت درد داشتم سریع بهم آمپول مسکن تزریق میکردن ولی چند سال بعد ...

نه‌خصوصی ها میزنن