2777
2789
هیچ کدوم  یه ازدواج ک اگ ب طرف مقابل حس خنثی داشتی به مرحله نامزدی منتقل میشین بدون هیچ حس و ع ...

شما هم میگید ازدواج فقط در صورت عشق دوطرفه ،درسته؟

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم پس موافقین ازدواج فقط از روی عشق باید باشه

کاملا

اگه پایه و اساسش عشق باشه طرفین به کم قانع میشن، به کوتاه اومدن رضایت میدن، حتی گاهاً خیلی مراسمات گرون رو نمیخوان که چی؟ فقط زودتر درکنارهم باشن و به هم برسن

ولی توی ازدواجِ بدون عشق عموماً توقعات فضایی میشه، چرا؟ چون میگه این اومد منو گرفت من که نگفته بودم منو بپسند پس دندش نرم چشمشم کور بااااید همه چی اونی بشه که میخوام

گاهی خلاف این قضایا هم پیش میادا من ردش نمیکنم ولی کم

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
کاش میشد یه دکمه بزنم ده ها بار لایک بشه  حق حق حق 😁

مرسی عزیزم😂❤🌹

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
در صورت شناخت و قبول طرفین درسته نه عشق بعد از شناخت باید باشه ازدواجی ک مرحله اولش عشق باشه همون مر ...

تا تعریفتون از عشق چی باشه.منظور من  عشق واقعیه .کلا شناخت ازینکه دوطرف عاشق واقعی هم هستن یا نه؟در غیر اینصورت فقط نیازه.و ازدواج از روی نیاز اشتباهه

کاملا اگه پایه و اساسش عشق باشه طرفین به کم قانع میشن، به کوتاه اومدن رضایت میدن، حتی گاهاً خیلی مر ...

افرین خیلی عالی بود نظرت.دقیقا باهات همنظرم.غیر عشق میشه نیازها و منافع 

تا تعریفتون از عشق چی باشه.منظور من  عشق واقعیه .کلا شناخت ازینکه دوطرف عاشق واقعی هم هستن یا ن ...

چیزی ب اسم عشق واقعی وجود نداره 

وابستگی محضه 

عشق مادر ب فرزند ی نیاز بیولوژیکی هست 

پس در وحله اول باید با عقل تصمیم گرفت

افرین خیلی عالی بود نظرت.دقیقا باهات همنظرم.غیر عشق میشه نیازها و منافع 

ان شاءالله قسمت همه ی مجردها بشه ازدواج با عشق و علاقه

خیلی شیرینه و دلنشین

ان شاءالله استارترجان شماهم بچشی این حس رو❤🌹

چیزی ب اسم عشق واقعی وجود نداره  وابستگی محضه  عشق مادر ب فرزند ی نیاز بیولوژیکی هست&nbs ...

الان چون به نظرت عشق مادر به فرزند نیاز بیولوژیکه پس عشق وجود نداره؟حتی فلاسفه هم وقتی میخاستن به چیزی بگن میگفتن نظریه و مث شما اینقدر قاطع نمیگفتن وجود نداره.

چیزی ب اسم عشق واقعی وجود نداره  وابستگی محضه  عشق مادر ب فرزند ی نیاز بیولوژیکی هست&nbs ...

یه سوال؟من وقتی به حیوونا غذا میدم یا به آدمی کمک میکنم حالم خوب میشه این حس چیه از نظر شما؟

الان چون به نظرت عشق مادر به فرزند نیاز بیولوژیکه پس عشق وجود نداره؟حتی فلاسفه هم وقتی میخاستن به چی ...

مگه خودتون مادر نیستین؟

دارم یعنی میگم عشق شما ک انقد پاک و واقعی هست انقد از ته قلب و ابدی هست دیگ خودتون درک نیکنید چی میگم 

میگم تازه اون عشق ی نیاز بیولوژیکی هست 

دیگه چه برسه به اون عشق ها 

بحث اصلی من اینه نباید خودشونو بدن دست احساساتشون 

اصلا احساس اگه بیاد اول ماجرا اون ماجرا ختم خوبی نداره

اگه یکم دقت کنی کل کاینات بجز اکثر انسان‌ها در حال عشق دادن هستن ازون درخت بگیر که دی اکسید میگیره اکسیژن میده تا اون گل که عطر افشانی میکنه بدون هیچ چشمداشتی

یه سوال؟من وقتی به حیوونا غذا میدم یا به آدمی کمک میکنم حالم خوب میشه این حس چیه از نظر شما؟

ایکم یه نیاز وقتی ب کسی حتی ب ی حیوون کمک میکنی اون هورمونه تو مغزت فعال میشه

یه چیز فطریه وقتی 

میبینی قدرت کمک به دیگران رو داری حس خوبی میگیری