2777
2789
عنوان

هر چه میخواهد دل تنگت بگو🙂

153 بازدید | 22 پست

گوش جان میسپارم به سخن دلت 🙂  

هر چیزیو که تو دلت مونده و نتونستی به کسی بگی و سبک شی اینجا بگو🙂اگه بتونیم راهنماییت میکنیم اگرم نتونستیم فوقش سبک میشی🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتابای سه سال اخرمو چون تغییر رشته دادم دادم به یکی که اونم الان میگه دست من نیس کلیم معذرت خواست ولی میخواستم پیش خودم نگهدارمشون 😔 از گذشتم نمیتونم بیام بیرون همش دلم میخواد برگردم به سه سال پیش مدرسه دوستام کتابام💔

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

خیلی سردرگمم یکی بهم ی قولی داد الان زده زیرش نمیدونم قرار چی بشه اصن امشب غم رو میشه تو چشمای من دید 

من ی پانسیون مطالعاتی ثبت نام کردم واسه کنکور دوماه جامو دادم ب یکی دیگه که تو این دوماه برم کتابخونه دوباره برگردم حالا طرف میگه ازمون من افتاده عقب بلند نمیشه منم پانسیون رو دوست داشتم تف به سال کنکور این پنج ماهم تموم شه من بمیرم راحت شم

دلم آرامش می خواد یه آرامش عمیق از این هایی که بعد از ناهار بخوابی و وقتی بیدار شدی هوا تاریک شده باشه هیچ درک درستی از موقعیتی که داری نداشته باشی

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد