2777
2789

و پسرمو کتک نمیزنم و سرش داد نمیزنم اون همش چهار سالشه

ولی فرداش باز اعصابمو خرد میکنه و منم اشتباهمو تکرار میکنم

بیاین بگین چیکار کنم

برو روانپزشک😐 بچه گناه داره

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

کاش قبل از بجه اوردن سطح داشتن اعصاب و میسنجیدن😠🥺

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااااااخدا😐چه دلی داری🤦خیلی کارت زشته

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

عزیزم عزیزم 🥲🥲🥲ب قول و اینا نیس ک 

مثل اینکه یه آدم فلج هرشب ب خودش قول بده از فردا بدوعه...

شما اگر واقعا بچتونو دوست دارین و ناراحتین از برخورد خودتون و آینده ی بچتون براتون مهمه خواهش میکنم برید روانشناس و حتی روانپزشک

بعد از این گوشی دنجی ز جهان مارا بس ...🍃

اولا که قطعا این خشمگین شدن شما علت و ریشه در جای دیگه داره که باید برسی بشه و درمان.حتما تحت فشاری اما زورت به بچه طفلی میرسه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

همین الان یه دفتر بیار و توش بنویس آخرین روزی که پسرم رو کتک زدم و تاریخ امروز رو بزن 

هر روز که میگذره بنویس ( مثلاً هفت روز از آخرین روزی که پسرم رو کتک زدم میگذره) ، وقتی دفتر رو باز میکنیم و میبینی که به قولت عمل کردی بیشتر ترغیب میشی  

اینطوری وقتی عصبی میشی نوشته ها سریع توی ذهنت میاد و کتک نمیزنی

یعنی شما هیچ وخ بچتونو نزدین؟چجوری خودتونو آروم میکنین

والا من مجردم . ولی الان دیگ انقد روش های تربیتی اومده ک چرا زدن اخه کتاب بخونین درباره تربیت بچها 

بعد زایمان دومم افسردگی گرفتم وگرنه تا الان نمیزدمش اصلا

خب گلم باید درمان کنین نه تنها خودتون که جفت بچه هاتون دارن داغون میشن

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

بد برداشت نکنین حتما برین پیش یه متخصص اعصاب و روان  خودتون ضعف اعصاب دارین من خودم افسردگی داشتم بی انرژی و بی اعصاب بودم و ....  سر بچه م داد میزدم الان یه ساله دارو میخورم ۸۰ درصد بهتر شدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم