مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 عنوان کمککککککککککککککک8 روز تاخیر پری امروز یکم لکه بینی مثه آخر پری 612 بازدید | 55 پست 8 روز تاخیرپری داشتم .دیشب از یه چیزی ترسیدم امروز یکم لک دیدم قهوه ای مثه آخر پری وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ 1392/11/28 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبانه1 عضویت: 1392/01/29 تعداد پست: 4337 بی بی چک استفاده نکردین ؟ بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
نائیریکا عضویت: 1391/03/12 تعداد پست: 3960 عزیزم لک لانه گزینی نبوده؟ب ب چک گذاشتی؟ تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
هانی440 عضویت: 1389/12/01 تعداد پست: 4285 خب چرا کمک؟ ایشالله که خیره هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 آره اقدام کردموولی آزمایش دادم منفی بود چند روز پیش خودم شک دارم که باردارم یا نه.تا حالا سابقه تاخیر نداشتم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 آخه من نمیدونم چم شده!!!!!!!!!!!!!!!! وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 روزهای آخر سیکلم اقدام داشتم.از17 به بعد وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 کسی تا حالا مثه من نبوده؟ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
غزلک16 عضویت: 1391/05/08 تعداد پست: 1115 منم جواب آز و بی بی مثبت بود،،،اما همش اساس میکنم دارم پری میشم،الان آخرهفته پنجم ام راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
غزلک16 عضویت: 1391/05/08 تعداد پست: 1115 اگه. جواب آز منفی بود.زعفرون بخورتازودی پری بیاد راحت شی راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 خوش بحالت غزلک جون.اینی که میگی دیدم همه اونا که اول بارداری هستن اینجورین.نگران نباش برو حال کن با نی نی وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 آخه بعضی بچه ها میگن شاید دیر لقاح انجام شده و باردار باشی از نشون نده منم خوش خیال وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
مایساجان مدیر استارتر عضویت: 1392/06/23 تعداد پست: 1693 آخرین پری شما کی بود؟ وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
غزلک16 عضویت: 1391/05/08 تعداد پست: 1115 آخه روز هفده وقت اقدام نیس خانوم.دو سه روز بعد از پاکی برواقدام.خرما هم زیاد بخور.وقتی پری هستی اصلا سردی نخور.من با عمل به دستورات طب سنتی باردار شدم راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست