2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها؟من پارسال ده دادم ولی چندسال خواهرام به دختر من پنجاه میدن دیگه منم امسال باید قیمتو ببرم بالا🤐ولی خواهرام میگن تو یه بچه داری فرق داری با ما

ولی اگه منظورت خواهرشوهراس که هیچی نمیبرم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

احتمالا به خواهرزاده هام 

و برادرزاده م 

۳۰۰ تا ۵۰۰ 

۶ نفرند.

زن داداشام دو نفر ادکلن در حد ۳۰۰

خواهرانم ۳ نفر 

۳۰۰ تا ۵۰۰

مامان روز مادر  هم ندادم.احتمالا دو تومن

و مطمئنم باید یک تومن بیشتر بزارم واسه ی افرادی که یادم نبوده

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

مادرا ۵۰۰ تومن 

دوتا خواهرشوهر بزرگم ۳۰۰ تومن

دوتا کوچیکه و بچه ها ۱۰۰ تومن 

داداشم ۲۰۰ تومن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها؟من پارسال ده دادم ولی چندسال خواهرام به دختر من پنجاه میدن دیگه منم امسال باید قیمتو ببرم بال ...

ده تومن 

کم ه.

اشکال نداره 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
ده تومن   کم ه. اشکال نداره

دیگه بستگی به عرف خانواده ها داره ما با خانواده همسرم قهریم با همشون ولی میدونم اونا همشون نفری ۱۰ میدن کلا ولی سمت ما چندسال که مامانم پنجاه میده به نوه هاش خواهرامم پنجاه میدن یکی دوساله ولی خب من ۱۰ میدادم که امسال باید بیشترش کنم اما هستن کسایی که خیلی بیشتر ازین حرفا میدن میگم که بستگی به عرف خانواده ها داره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی