2777
2789

من با همه گوشواره هام مشکل دارم 

مدل دارها رو نمیتونم باهاشون بخوابم بخاطر حجمشون 

اونایی که اون سوزنش که می‌ره تو گوش یکم پهن ترن ، اونا گوشم قرمز میشه میخاره و میسوزه 

آخرش دوسال پیش یه حلقه ای ریزه خریدم فقط وقتی اون گوشم بود اوکی بودم 

چون خیلی سبک بود چند روز پیش عوضش کردم کلیپسی سنگین تر گرفتم الان باز اینم داره اذیت می‌کنه 😭😭😭 

چکار کنم میشه اسپری لیدوکایین بزنم ؟ نمیسوزونه ؟ 

وازلین قبلا زدم که چرب بشه فقط تا وقتی چربع آرومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتراسایکلین بزن‌چن روز‌مداوم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
گوشواره نذار خب من ۳۰ سالمه هیچوثت گوشواره نذاشتم زندگی بدون اضافات اهنی خیلی راحت تره

نندازم گوشم بسته میشه بعدا برا مهمونی بخوام بندازم اذیت میشم 

خب حلقه ای میخریدی خیلی هم خوبه تازه باهاش راحتی

حلقه ای تو گوشم انداختم خوشم نیومد ازش 

تازه طلافروش بنده خدا گفت ببر تا فردا تست امتحان کن 

تا امروز صبح که ۲۴ ساعت تموم شد اوکی بود 

امشب شروع کرد باز 😢

من گوشوارم انقد ولی اصلا حسش نمیکنم 

ببین از همین عصایی ها داشتم حتی یکیش بیست سال گوشم بود انگار نه انگار 

نمی‌دونم چم شد چند سال پیش تا حالا اون برجستگی قفلش فرو میرع تو پوستم موقع خواب راحت نیستم