2777
2789
عنوان

آرایشگرا

153 بازدید | 11 پست

سلام من الان 6 ساله شاگرد آرایشگاهم تابستون ها میرفتم و زمانی که خیلی کار داشت و عید 

بعد کلا بند و سشوار و اتو ویو نظافت با من بود 

بعد این خانم بیشتر از اینا بهم آموزش نمی‌داد نمی‌دونم چرا 

بعد تابستونا که کلی بند و ... کمر درد می‌گرفتم 100 تومن میداد عید هم دوهفته دائم بودم عین ... براش کار کردم 200 

به نظرتون آرایشگاه رو عوض کنم و برم جای دیگه ؟ 

کسانی که ارایشگرن به شاگردشون چقدر میدن ؟

خیلی بی انصافه 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی یی انصاف .یه حرفه یاد بگیر مثل کاشت مژه پولش بیشتر برات توی یه آرایشگاه وایسا کارکن.  یا ب ...

فعلا دوست دارم تا تکلیف درسم و اینا مشخص شه شاگرد باشم که حداقل ماهی 300 بهم بده 

تا پول که دستم اومد برم ماساژ درمانی . کاشت مژه یا رنگ و کراتین چیزی یاد بگیرم 

فعلا دوست دارم تا تکلیف درسم و اینا مشخص شه شاگرد باشم که حداقل ماهی 300 بهم بده  تا پول که دس ...

انشالله موفق باشی عزیزم . من دوستم شاگردی میکرد پولی گیرش نمی‌آمد.رفت کاشت مژه یاد گرفته  درآمدش میلیونی شده. اصلا وقت نداره سرش شلوغ شده‌ درجریانی که ترمیمم داره خب.وقتی میان پیشت بعدش برای ترمیم میان و خب پول بیشتری کاسب میشی.

یعنی جای دیگه برم بیشتر میدن ؟  تو فکر امسال برم پیش یکی دیگه  ولی خیلی دوستش دارم  ...

اره بابا ول کن عتیقه رو 

یه حرفه رو تخصصی یاد بگیر مثلا شینیون یا رنگ بعد صندلی اجاره کن میلیونی بزن ب جیب ..

نوش جونت 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!