2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین🥺

313 بازدید | 16 پست

بچها من عقدم خیلی فاصله افتاده بین منو شوهرم چون ماشینمونو فروختیم تو سرما نمیتونیم بریم بیرون بعد خونمونم تو اتاق خونه ما جهیزیه من هس اتاق اونم پنج تیکه وسیله اون اصن جا نیس فقد تو جمع همو میبینیم چیکار کنم خیلی سرد شدیم🥲

خب هتل برید اسنپ بگیرید

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینبار حودت بگو امشب بریم خونه شما .ببین چی میگه!

ببین سری قبل روز مادر بود رفتم بعد گف میخام برم با دوستم بیرون بیا ببرمت خونتون سری بعدشم ک دیدمش تو مهمونی منو رسوند خونه الان دیگه واقعن نمیتونم

عزیزم میشه بگی چجور سر بحث رو باهاش باز کنم راجبش حرف بزنم؟ 

ببین سری قبل روز مادر بود رفتم بعد گف میخام برم با دوستم بیرون بیا ببرمت خونتون سری بعدشم ک دیدمش تو ...

عزیزم تو اینچیزا که معلومه بعدا مشکل ساز میشه تو زندگی باید بی پرده حرف بزنی باهاش.بدون خجالت یا هر چیز دیگه ای..

بهش بگو چرا اینجوری میکنی من زنتم و بیشتر وقتمونو باید با هم بگذرونیم .ازش بپرس مشکلش چیه که هی میخاد در بره.صد در صد ی مسئله ایه.ی چند وقت باهاش حرف بزن ببین چشه اگه اوکی نشد برید مشاور.

💌