2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت شدید عزیزم یا طبیعی باردار شدید؟

مثبت شدم گلم بار سوم

شما جنیناتون گریدش چنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من ab هستم با همون گرید bc باردار شدید؟

اره عزیزم من با گرید بی باردار نشدم بار سوم فقط بی سی داشتم با اون باردار شدم ولی یه خانومی بود ۴ بار انتقال داده بود با گرید آ منفی شده بود

گرید اینا همش الکیه مهم خواست خداست اگه بخواد من ی خانومیو دیدم با یدونه سی باردار شده بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اره عزیزم من با گرید بی باردار نشدم بار سوم فقط بی سی داشتم با اون باردار شدم ولی یه خانومی بود ۴ با ...

انشالله خدا برای من هم بخواد برای من هم دعا کنید خیلی تو فشارم انشالله خدا برای من هم بخواد🥺

انشالله خدا برای من هم بخواد برای من هم دعا کنید خیلی تو فشارم انشالله خدا برای من هم بخواد🥺

ان شاالله بزودی مادر بشی

مشکلتون چیع

مشکل زیاد بوده حل شده الان مفصله تو تاپیکام هست

ان شاالله بزودی باردار بشی

ممنون🤍🙏🏼✨

عزیزم من رویان آی وی اف کردم 

بیمارستانای دولتی به  خوبی  خصوصیا نیست ولی بیمارستان شریعتی دکترای خوبی داره

فعلا ارش رفتم و پانکچر رو انجام دادم دیگه نمیتونم جای دیگه برم فعلا

عزیزم شما چجوری میکرو کردین با مورفولوژی صفر. چند تا جنین داشتی . تقویتی چی خو د شوهرت ؟ من مورفولوژی صفره فعلا اجازه ای وی اف نمیدن 

عزیزم شما چجوری میکرو کردین با مورفولوژی صفر. چند تا جنین داشتی . تقویتی چی خو د شوهرت ؟ من مورفولوژ ...

عزیزم بگید جای دیگه هم برن آزمایش بدن همسرتون ما مجدد آزمایش رو تکرار کردیم و صفر نبود