گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 عنوان لطفا بگید گرید جنیناتون چند بود 🥲 659 بازدید | 15 پست مثبت شدید ؟ 1401/11/05 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 bc چهار سلولی عزیزم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 bc چهار سلولی عزیزم مثبت شدید عزیزم یا طبیعی باردار شدید؟
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 مثبت شدید عزیزم یا طبیعی باردار شدید؟ مثبت شدم گلم بار سومشما جنیناتون گریدش چنده در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 مثبت شدم گلم بار سوم شما جنیناتون گریدش چنده من ab هستم با همون گرید bc باردار شدید؟
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 من ab هستم با همون گرید bc باردار شدید؟ اره عزیزم من با گرید بی باردار نشدم بار سوم فقط بی سی داشتم با اون باردار شدم ولی یه خانومی بود ۴ بار انتقال داده بود با گرید آ منفی شده بودگرید اینا همش الکیه مهم خواست خداست اگه بخواد من ی خانومیو دیدم با یدونه سی باردار شده بود در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 اره عزیزم من با گرید بی باردار نشدم بار سوم فقط بی سی داشتم با اون باردار شدم ولی یه خانومی بود ۴ با ... انشالله خدا برای من هم بخواد برای من هم دعا کنید خیلی تو فشارم انشالله خدا برای من هم بخواد🥺
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 انشالله خدا برای من هم بخواد برای من هم دعا کنید خیلی تو فشارم انشالله خدا برای من هم بخواد🥺 ان شاالله بزودی مادر بشیمشکلتون چیع در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 ان شاالله بزودی مادر بشی مشکلتون چیع مشکل زیاد بوده حل شده الان مفصله تو تاپیکام هست
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 مشکل زیاد بوده حل شده الان مفصله تو تاپیکام هست ان شاالله بزودی باردار بشی در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 ممنون🤍🙏🏼✨ عزیزم من رویان آی وی اف کردم بیمارستانای دولتی به خوبی خصوصیا نیست ولی بیمارستان شریعتی دکترای خوبی داره در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 عزیزم من رویان آی وی اف کردم بیمارستانای دولتی به خوبی خصوصیا نیست ولی بیمارستان ... فعلا ارش رفتم و پانکچر رو انجام دادم دیگه نمیتونم جای دیگه برم فعلا
پناه۲۲۲ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 41 فعلا ارش رفتم و پانکچر رو انجام دادم دیگه نمیتونم جای دیگه برم فعلا عزیزم شما چجوری میکرو کردین با مورفولوژی صفر. چند تا جنین داشتی . تقویتی چی خو د شوهرت ؟ من مورفولوژی صفره فعلا اجازه ای وی اف نمیدن
گلاباشان مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 625 عزیزم شما چجوری میکرو کردین با مورفولوژی صفر. چند تا جنین داشتی . تقویتی چی خو د شوهرت ؟ من مورفولوژ ... عزیزم بگید جای دیگه هم برن آزمایش بدن همسرتون ما مجدد آزمایش رو تکرار کردیم و صفر نبود