2777
2789
عنوان

دیگه کم کم دارم به طلاق فکر میکنم

181 بازدید | 9 پست

روانیم کرده لج باز و بچه اس قهر الو حرص دربیار عاشقش بودم اونم همین طور ولی از دس اخلاقش دیگه داره ازش بدم میاد 

میدونم از خیلی از زندگیا بهتره زندگیم ولی دارم پیر میشم از دستش دیگه نمیکشم 😭😭😭😭فکر کن با یه بچه مردنما ازدواج کرده باشی  دوکلمه راحت و بدون دلخوری نمیتونیم حرف بزنیم خارج از کارهامون که برا هم تعریف میکنیم ۲۰تا کلمه نمیتونیم باهم حرف بزنیم دعوامون میشه بهخدا دیگه خسته شدم دائم نق میزنه دائم سرکوفت میزنه دائم کاراتو کوچیک میکنه فقط خودشو میبینه طلاق زوده ازیه طرفی هم بدون این حس میکنم نمیتونم دوسش دارم ولی عذابم میده😭😭😭😭😭😭😭

این۵امین کاربریمه 😉

منم چنین آدمی دارم کنارم

آقای دانای کل هستن 

کلا منت میذاره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

چند وقته ازدواج کردی عقدی یا خونه خودتی

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴سالعقد۱سال عروسی

اگه واقعا نمیتونی تا بچه ای نیومده جدا شو کاش تو عقد اگه اخلاقشون نشون داده بود جدا می‌شدی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اگه فقط یکی از این گزبنه هارو داشت بازم میشد تحملش کرد پکیج کامل هستن ایشون

همسر منم همینه

دو کلمه حرف بزنی سریع بهش برمیخوره 

حالا خودش هرچی دلش میخواد نثارم میکنه

من دیگه پوست خودمو کلفت کردم

خودمو به گاوی میزنم 

چاره ای ندارم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
چقد شبیه دوست منی بنده خدا ۶ سال جنگید تا زندگیشو نگه داره آخر نشد جدا شد

مشاوره هم رفت؟؟دیگه مغزم نمیکشه چیکار کنم زندگیم خوبه از یه طرفم اخلاقش جور درنمیاد باهام 

این۵امین کاربریمه 😉

[QUOTE=271206521]مشاوره هم رفت؟؟دیگه مغزم نمیکشه چیکار کنم زندگیم خوبه از یه طرفم اخلاقش جور درنمیاد آره زیاد رفت مشاوره البته اون شوهرش خیلی خصوصیات بد داشت از شوهر خیلییی بدتر بود انشالا که واسه شما درست بشه