2777
2789
عنوان

یکی بگه چرا من اینججوری شدم اخه؟

219 بازدید | 9 پست

دوتا سقط داشتم الان باردارم با کلی نذر و نیاز تو شش هفته ویک روزم ازاول بارداری ترشحات خیلی زیاد داشتم چهارروز پیش خیلی ترسیدم وشوکه شدم طوریکه نیم ساعت فقط لرزیدم وبعدشم کلی گریه کردم از اون موقع به بعد ترشحاتم قطع شده ایا مشکلی برام پیش اومده؟هیچ علایم مانند سینه دردو حالت تهوع هم ندارم فقط گاهی کمردرد خواهش میکنم تجربه هاتونو بگید

ترشحات بارداری‌ات چطوریه؟ من دو روز به موعدم مونده ترشحات بی رنگ و آبکی و یکم کشدار دارم گاهی زیاده گاهی نه همش مرطوبم. خستگی و خواب‌آلودگی هم دارم، رفلاکس معده هم همین‌طور به نظرت باردارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نیس نگران نباش منم برا پسرم اوایل ترشح سفید داشتم بعدش قطع شد 

راست میگی؟میترسم خدا نکرده اتفاقی افتاده باشه مثلا اونم بترسه قلبش وایسته خدا پسرتو حفظ کنه برام دعا کن

راست میگی؟میترسم خدا نکرده اتفاقی افتاده باشه مثلا اونم بترسه قلبش وایسته خدا پسرتو حفظ کنه برام دعا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این چ فکریه میکنی اخه قلب تو ۸ هفته کامل میشه خداااااا نگو دختر میخندن بهت من خونریزی وحشتناک داشتم الان بچه هام سرو مور و گنده هستن دخترم ۹ سالشه پسرم ۵ سالش سالم سالم

💔💔💔💔💔💔