مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 عنوان خواهرشوهرم قیافه میگیره چطوری حرصش بدم 226 بازدید | 12 پست بیخودی ازم ناراحت شده تو قیافست 1401/11/05 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahryarirani عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1755 و منی کاصلا تو این فازا نیستم و با همه خواهرشوهرام خوبم😐😂 من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم. تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
sogand1367 عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5287 خوش به حال تون که حوصله جنگ اعصاب دارید لامصب من اینم ندارم
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12562 حرف میزنه میگی چرا حرف میزنه حرف نمیزنه میگی تو قیافست
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 از کجا میفهمین قیافه گرفته آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 از کجا میفهمین قیافه گرفته چون با جاریم گرم میگیره با من فقط حال احوال خشک
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 چون با جاریم گرم میگیره با من فقط حال احوال خشک عه این یعنی قیافه ممنون ک گفتی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 عه این یعنی قیافه ممنون ک گفتی زنداداشت سوزوندتت؟معلومه خواهرشوهری
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 زنداداشت سوزوندتت؟معلومه خواهرشوهری 😄😄😄نه بخدا داداشم کوچیکه اخه خواهرشوهرهای منم همینجوره وقتی میریم با هم میرن تو اتاق محل من نمیزارن وقتی جاریم میاد از کنارش جم نمیخورن آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 😄😄😄نه بخدا داداشم کوچیکه اخه خواهرشوهرهای منم همینجوره وقتی میریم با هم میرن تو اتاق محل م ... وا یعنی نمیدونستی این یعنی بی محلی؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 وا یعنی نمیدونستی این یعنی بی محلی؟ والا ب شوهرم میگفتم میگف عادین تو حساسی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 والا ب شوهرم میگفتم میگف عادین تو حساسی عجب شوهری داری