2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نتونستم.چند جا کافی نت رفتم به چند نفر سپردم خودمم با گوشی.نمیشه که نمیشه.پس کیا ثبت نام کردن من هرکیو شنیدم نتونسته

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

تاپیک قفل شد چون کلی نوسته بودم اینجا نظرمو میزارم وگرنه میدونم نه عقیده من عوض میشه و نه مال تو

چطوری سن مهم نیست توی این دنیا تمام قوانین و امورات بر اساس سن داره شکل میگیره

علم روان شناسی میگه ی دختر نوجوون توانایی کنترل یه زندگی رو نداره

چون سن هیجانی هست

عقاید زود تغییر میکنه

دیدش به دنیا سریع عوض میشه

اصن اگه سن مهم نبود ک ادما رو به کودک و نوجوون و جوون تقسیم نمیکردن

اگه سن مهم نبود ک میگفتن دختر 14 ساله بره سرکار دولتی اصن! 

ور در مورد کودک همسریم

بله معنی کودک همسری یعنی ازدواج زیر سن قانونی

دختر ده ساله رو ک به پسر 12 ساله نمیدن 

حداقل سنش اینکه یه پسر بالای 18 سال بیاد باهاش ازدواج کنه ک میشه پسر بالغ  و همون چیزی  ک من ادامه اشو گفتم 

طرز تفکر سما برام خیلی عجیب بود

امیدوارم همچین عقایدی رو توی زندگی واقعی از اطرافیانم نبینم

شب خوش

تاپیک قفل شد چون کلی نوسته بودم اینجا نظرمو میزارم وگرنه میدونم نه عقیده من عوض میشه و نه مال تو &n ...

بحث استثنا هست عزیزم.

حرفات درست ، ولی استثنا همیشه هست.

نوجوون ۱۴ ساله امکان نداره بتونه بره دانشگاه ؟

نوجوون ۱۴ ساله امکان نداره بتونه یه کسب و کار راه بندازه؟

چرا امکان داره.

پس اینم امکان داره که نوجوون ۱۴ ساله بتونه در این سن ازدواج موفق و با میل خودش داشته باشه.

فر گیس یعنی گیس فر  
ور در مورد کودک همسریم بله معنی کودک همسری یعنی ازدواج زیر سن قانونی دختر ده ساله رو ک به پسر 12 س ...

ده ساله بنظر منم کودک همسریه.

حداقل همون ۱۴

فاصله سنی زیاد کلا مشکل دارم.

زن ۳۰ ساله هم نباید با مرد ۴۵ ساله ازدواج کنه بنظرم 

فر گیس یعنی گیس فر