2777
2789
عنوان

کیا ویار دارن بیان کمک کنن

92 بازدید | 9 پست

هفته ۱۰ بارداریم دارم از بی حالی میمیرم سرم خیلی سنگینی میکنه احساس میکنم  چند لیتری روغن خوردم اشتها هم ندارم فشارمم ۱۰ رو ۷ ضربان قلبمم ۹۹ چیکار کنم حالم خوب بشه

منم تو ویارم عذاب داره خواهر عذااااب    

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متوجه نشدم چیکار کنم

مامانم سر آبجی کوچیکم دقیقا مثل شما بود حتی این حرفش که انگار ی کاسهروغن خوردم.... 

همش هم می‌خوابید و کلا حالش خوب نبود

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
وای  خواهر به زور پا میشم یه کاری میکنم فقط دلم میخواد دراز بکشم

منم  

خیلی سخته

خیلیییی

ان شاء الله زودتر بگذره برات

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست