2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من سالی یکی میزنم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
من شدید کمبود ویتامین دی دارم پارسال دکتر ۳ تا آمپول برام نوشت هفته ای یکی باید میزدم ولی نزدم اشت ...

ببین اگه همون ها تاریخ داره که همون ببر بزن! 

معمولا چند سال تاریخ دارند

یا ارحم الراحمین
من شدید کمبود ویتامین دی دارم پارسال دکتر ۳ تا آمپول برام نوشت هفته ای یکی باید میزدم ولی نزدم اشت ...

ویتامین دی بدنت چنده؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

گمبود روی

زباد بودن مس تو بدن

و مشکل تخمدانا م باعث گمبود ترشح ویتامین دی میشه،اینا رم بررسی کن

اره بی نسخه میودن و حتما ب سطح نرمال برسون چون باعث جذب نشدن کلسیم میشه 

و  تضعیف سبستم ایمنی

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند