2777
2789
عزیزم به اون‌چیزی که میخوام میرسم؟

اره کمی مشکله اما حل میشه و میرسی زمان زیادی نمیبره اما موفق میشی

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م
حتما،  دختر

عشقم بهم گف ۱۳.۱۲ ماه دگ ک سربازیم بشه میاد خاستگاری  الان ۲ ماهش گذشته بعنی ۱۰ ماه دگ واقعا میاد؟ خانوادش قبول میکنن؟ نشون میشیم یا ن؟

خوشبخت میشم؟

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حتماباردارمیشی چراکه نه انشالله سالم وسلامت باشه جنسیتش مهههم نیست  توکل کن به خدا ...

حس ششمی ؟

به اون‌ چیزی که میخوام میرسم؟

لطفاً از ازدواجمم هرچی میدونی بگو

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
اره عزیزم باردار میشی جنسیتش دختره انءشاءالله 🌷🙃

عشقم بهم گف ۱۳.۱۲ ماه دگ ک سربازیم بشه میاد خاستگاری  الان ۲ ماهش گذشته بعنی ۱۰ ماه دگ واقعا میاد؟ خانوادش قبول میکنن؟ نشون میشیم یا ن؟

خوشبخت میشم؟

آره عزیزم حتماباردارمیشی چراکه نه انشالله سالم وسلامت باشه جنسیتش مهههم نیست  توکل کن به خدا ...

خوشبخت میشم؟

واقعا حس شیشمم داری؟

اره هممون داریم مال بعضی ها قویه اما مال بعضی ها ضعیف

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م
اره هممون داریم مال بعضی ها قویه اما مال بعضی ها ضعیف

چند ماه دیگه باردار میشم رفیق اسمم مریمه 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
حتما،  دختر

کی نامزد میکنم کی حالم خوب میشه؟

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤