2777
2789

سلام وقت همگی بخیر  من بچه ام ۱۱ ماهش هست اولا یکم شیر خشک می خورد اما از ۷ ماهگی دیگه اصلا نخورد ، همه مارک ها رو هم امتحان کردم از اولش براش ، الان سه، چهار  ماه شبا چندین بار بیدار میشه و شیر می خواد،

از طرفی شیر پاستوریزه و لبنیاتی رو هم امتحان کردم اونارم دوست نداره ... 

بنظرتون سیر نمیشه که بیدار میشه شبا انقدر یا رفلاکس داره؟

باید چیکار کنم هیچ شیری ندم بهش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر من ۶ ماهشه جدیدا شیر منو به زور میگیره فقط شیشه میخواد.به منم بگین چیکار کنم    

برا اینکه شیرخشک زیاد بهش دادی بیشتر باید شیر خودتو بهش بدی شیرخشکم کمکی باشه مقاومت کن و شیر خودتو بده که دوباره عادت کنه 

حالا پسر من ۶ ماهشه جدیدا شیر منو به زور میگیره فقط شیشه میخواد.به منم بگین چیکار کنم    

همه مدلش سخته برای مادر، بنظرم یواش یواش کمتر کنید شیشه رو و بیشتر شیر خودتون رو بدید یادش میره شیشه 

عزیزم شیر لبنیاتی و پاستوریزه منع داره تو این سن نباید بدی  بچت همسن بچه ی منه بیشتر بهش غذا ب ...

آره برای بعد یکساله ولی دیدم تا صبح فقط می چسبه به من گفتم شاید سیر نمی شه و شیر لبنیاتی رو امتحان کردم که اصلا نخورد ، چه مارکی شیر بدم شبا  ؟، ولی کاملا می فهمه 

آره برای بعد یکساله ولی دیدم تا صبح فقط می چسبه به من گفتم شاید سیر نمی شه و شیر لبنیاتی رو امتحان ک ...

من نان ۲ میدم بهش،همیشه یه خرما رو پوست میکنم میندازم تو شیشه شیرش تکون میدم که قاطی بشه یکم طعم‌داشته باشه شیر رو بهتر میخوره سعی کن حتما دوباره عادتش بدی اگه فقط خودت بخوای شیرش بدی خیلیییی اذیت میشی 

من نان ۲ میدم بهش،همیشه یه خرما رو پوست میکنم میندازم تو شیشه شیرش تکون میدم که قاطی بشه یکم طعم‌داش ...

مرسی دوست عزیز از راهنمایی ات ، ان شاءالله امتحان کنم و بخوره