2777
2789

من برام مامانایی که بچشون بالای 6 ساعت دیدم پوشک عوض نکرده تو روز 😑😑

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بخدا پیش میاد 

گاهی وقتا 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

😲😲😲😲😲😲😲

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانایی ک بچه هرکاری میکنه دعواش میکنن جلوی بقیه ضایش میکنن

برعکسشم هستا.. 

اونایی که بچشون همه چیو خراب میکنن خونه مردم

میگن قوربونت بشه مامان

یه خانمی که بچه هاش رو فوق العاده بی تربیت و بی ادب بار آورده بود. طوری که حرف زدن بچه چهار سالش باعث شرم هر آدم عاقلی میشد ولی خودش افتخار میکرد که بچه حرفای بزرگ میزنه. تو مغز معیوبش فحش دادن نشونه بزرگی بود

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره فامیل ما بچرو از بس غذا نداده بود شکل سومالیا شده بود بچه زبان بسته،بعد مادرش طلاق گرفت بچه رو گ ...

وای وای وای دلم سوخت

آره 

رفته بودیم رستوران .میز کناری یه بچه داشتن بچه خیلی داشت یکسال ونیمش بود دستش خورد تو چشم مامانش مامانه چنان کوبوند تو دهن بچه که من بزرگ دردم اومد.پسرم خیلی حساسه اصلا اون شب شام نخورد 

خوب گاهی پر نمیشه شاید عوض نکرده . من یکی از اشناها دور اومد خونمون سه روز من روانی شدم بچه گریه میکرد این عین خیالش نبود . اومد ناخنا بچه بگیره بچه هی گریه از نفس داشت میرفت گفتم حتما داری زخمش میکنی وگرنه طبیعی نیست گریش گفت نه بعد کارش تموم شد دیدیدم تمام ناخنا بچه خونیه یا قرمزه اونم بچه ۴۰ روزه . دلم میخواست خفش کنم