2777
2789
عنوان

میخوام عمل زیبایی انجام بدم...

165 بازدید | 12 پست

میخوام عمل زیبایی گوش انجام بدم

برای انتخاب جراح مرددم ...

دکتر منصور نصیری نژادو بهم معرفی کردن

اگر کسی پیششون عمل اتوپلاستی گوش انجام داده ممنون میشم از نتیجه عمل بهم بگید یا جراح دیگه ایی معرفی کنید که تهران باشه

چه عملی هست اصلا

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ...مشکل این عمل چیه؟

مشکل این عمل نیست

هر عملی 

چرا وقی ضرورت و حیاتی نیست 

خودتون رو در معرض خطر قرار بدین

اون برگه ای که امضا میگیرن 

اون مشکله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مشکل این عمل نیست هر عملی  چرا وقی ضرورت و حیاتی نیست  خودتون رو در معرض خطر قرار بدین ...

گلم منم خوشم نمیاد الکی برم زیر تیغ...گوشام قرینه نیستن باهم فرق دارن...همش تو جمع مجبورم روسری سرم کنم یا اینکه همش موهام کوتاه باشه..خستم کرده