2777
2789
عنوان

تبریک بگم یا نگم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست
چرا فک کنه نیست دوست صمیمی خیلی راحت بدست نمیاد مثل خونواده میمونه

چون اگر اونقدر صمیمی بود براش و احترامشو میذاشت نهایت قهر میکردن نه اینکه اینهمه مدت بلاکش کنه و گفته این رابطه تمومه یعنی میخواسته تموم کنه 

حتی اگر بهش برگرده مثل قبل نمیشه دوستیشون 

تو پیش قدم شو هم معذرت بخواه هم تبریک بگو اگه دیدی ناز و ادا دراورد و تو دعوا به یک اندازه مقصر بود ...

خب من ازش عذر خواهی کردم تلاشم کردم آشتی کنیم تازه من بی ادبی نکردم ولی اون حرفای بدی بهم زد حالا میترسم بخواد خوارم کنه دوباره نمیخوام حرفای بد بهم بزنه

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اگر اونقدر صمیمی بود براش و احترامشو میذاشت نهایت قهر میکردن نه اینکه اینهمه مدت بلاکش کنه و گفت ...

منم همین فکرو میکنم😔😔😔

خب من ازش عذر خواهی کردم تلاشم کردم آشتی کنیم تازه من بی ادبی نکردم ولی اون حرفای بدی بهم زد حالا می ...

تصمیم نهایی با خودته

اگه دوسش داری و دلت نمیاد از دستش بدی

اگه فک میکنه دوستیتون مفیده برات

ی رابطه سمی نداری

به نظرم راحت از دستش نده

اما اگه ارزششو نداره بی خیالش شو اون تو رو از دست داده

تصمیم نهایی با خودته اگه دوسش داری و دلت نمیاد از دستش بدی اگه فک میکنه دوستیتون مفیده برات ی راب ...

هعییییی دوست بودنمون برای من خیلی خوب بود ولی بااون حرفایی که زده شد فک نکنم دیگه بشه درستش کرد من نمیتونم مثل اون سنگ دل باشم ولی نمیخوام هم خودمو بی ارزش و کوچک کنم 😔

خب من ازش عذر خواهی کردم تلاشم کردم آشتی کنیم تازه من بی ادبی نکردم ولی اون حرفای بدی بهم زد حالا می ...

اگر مقصر بودی و عذرخواهی کردی و تلاش برا اشتی کردی ولی رد کرده دیگه نیازی نیست برای این رابطه تلاش کنی 

شما هنوز حساسی و دلت میخواد باهاش دوست باشی ولی احترام به خودت و اولویت به خودت در وهله اول قرار بده 

اگر مقصر بودی و عذرخواهی کردی و تلاش برا اشتی کردی ولی رد کرده دیگه نیازی نیست برای این رابطه تلاش ک ...

حرفات کاملا درسته الان که فک میکنم میبینم حق من اون حرفای بدی که زد و اون رفتار نبود ول کن اون قدر منو ندونست به قول شما فک میکنم نیست