2777
2789
عنوان

ای خدا سر جنگ با من داری

89 بازدید | 3 پست

هی خواهر شوهرم زنگ زد صدای قهقهش از پشت تلفن بلند بود  مشخص بود چقدر خوشحاله بچم سقط شده 

یعنی دلم گرفته اونم با من باردار بوده هی روزگار هی خدا همش کاری می‌کنی دشمنام بهم بخندن اعتماد به نفسی دیگه برام باقی نمونده هیچ برتری نسبت به خواهر شوهرم ندارم خوشگله قد بلند منم که بچم از دست دادم اون خوشحال همه منتظر بچه اونن واقعا از زندگی کردن دوست دارم لفت بدم  نمیتونم ادامه بدم هیچی از من باقی نمونده چیزی ندارم که بهش دل خوش باشم  به چی دل خوش باشم به زیبایی نداشتم به بچه از دست رفتم  به چی

6 سال پیش جاری تازه عروسم باردار شد همه خانواده شوهر دورش میچرخیدن من و اون تو یه شهر غریب بودیم به من میگفتن تو که بچه نداری کاری نداری کارای اینو بکن بچش طوری نشه خیللللی دلمو میشکستن من چند سال بود که منتظر بودم الان بعد از سالها دوقلوهای من دارن بزرگ میشن اون صد تا دکتر عوض کرده برای بچه دوم و نمیشه. در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6 سال پیش جاری تازه عروسم باردار شد همه خانواده شوهر دورش میچرخیدن من و اون تو یه شهر غریب بودیم به ...

😔 خستم و نا امیدم  از صدای خنده خواهر شوهرم پشت تلفن کارم شده فقط شده گریه دیروز سقط کردم بچمو بیمارستان .😭😭 فقط سختی کشیدم تو زندگیم   همش پیش من میگن بچه اون فلان تاریخ بدنیا میاد اینقدر درد کشیدم روح و روانم بهم ریخته احساس بدبختی دارم چقدر اونو دوست دارن همش حرف اونه  حس میکنم خدا از عمد بچمو کشت تا بچه اون تک باشه و عزیز  از روز اول اون همش تو شادی تو عقد و عروسی ما نزدیک هم بود باردار شدنمون هم باهم بود اما اون همیشه از من برتر بود همه چیش همه پشتش بودن من اعتماد به نفس بچه دار شدن و دیگه ندارم هیچی هم از خدا نمی‌خوام دیگه نمی‌خوام به خدا التماس کنم دیگه نمی‌خوام دستمو ببرم بالا و دعا کنم به درگاه خدا  به هیچی دیگه اعتقاد ندارم