2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه لیزر موی زائد داشتن

2908 بازدید | 39 پست

راضی بودین؟هزینش چقدر شد؟

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم انجام داده راضی

ساق پا بیکینی و خط باسن و زیر بغل و دور سینه ۳۰۰ میده هر جلسه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
بستگی داره اگر مشکل هورمونی نداری صدرصد نتیجه میگیری 

والا نمیدونم ولی قرص تیروئید میخورم

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

من بسیاااار راضیممم بسیاااااار 

هرچقد از خوبیاش بگم کمه پوست صاااف نرم خیلی از تیرگی ها ازبین رفته ۵ جلسه رفتم خیلی خوبه ۹۵ درصد موها ریختن امیدوارم بعد اتمام جلسه ها بازگشت نداشته باشه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من سه جلسه ست دارم میرم صورت و گردن فقط چون من گردنم موی مردانه داشت به خاطر تنبلی تخمدان خیلی راضیم ...

منم میخام برای صورتم ولی خیلی زیاد نیس فقط زود زود در میاد

من رفتم ۱۰ جلسه فول بادی 

پاهام کمتر شده 

ولی جاهای دیگرو اصلا راضی نیستم اصلاااااااادوباره میخوام‌برم اما این سری با دستگاه شاتی میخوام برم قبلیه رولی بود 

الان کع میخوام برم شاتی ۹۹۰ 

خواهرم انجام داده راضی ساق پا بیکینی و خط باسن و زیر بغل و دور سینه ۳۰۰ میده هر جلسه

چ خوبه قیمتش کجا میره؟