2777
2789

من ۳ماه و خورده ای از زایمانم میگذره.روز ۲۳زایمان یه شوکی بهم وارد شد و یه مساله ای پیش اومد تا الان فقط گریه میکنم و شدتش داره بیشتر میشه.منی که خیلییی پر انرژی بودم شدم ادم بی حال و کم حرف و استرسی.نمیدونم چیکار کنم؟

گلم موقع مراجعه به بهداشت ایناروبهشون بگوحتمامنم افسردگی شدیدداشتم جوریکه هیچی تودنیانمیتونستدخوشحالم کنه وداغون داغون بودم اگرمراجعه نکنی ممکنه شدیدترشه وافکارخودکشی به سرت بزنه ودوره طولانی مدتی روباافسردگی طی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن دارو بخورم نباید شیر بدم.

عزیزم داروهایی هست که تو شیردهی مشکلی نداشته باشه ولی حتما برو

من که انقدر خودمو زدم تو این یکسال نابود شدم تازه دارم خودمو پیدا میکنم ولی بازم خوب نیستم

با خدا باش پادشاهی کن😎
عزیزم داروهایی هست که تو شیردهی مشکلی نداشته باشه ولی حتما برو من که انقدر خودمو زدم تو این یکسال ن ...

منم فقط گریه میکنم.چون اصلا تو عمرم تجربه این حال نداشتم حتی نشدخ بود یه هفته ناراحت باشم.الان از حال خودم بیشتر تعجب میکنم 

بهت راهنمایی میکنه که کجابری اینجابهداشتمون ازمون اینجورسوالاتی رومیپرسن دیگه نمیدونم بهداشت شماچجور ...

اره میپرسن ولی همه ارجاع میدن به روانپزشک.دو جلسه مشاور رفتم ولی اصلا خوب نشدم

میخوام سعی کنم خودم خودمو درمان کنم.میدونم درمان دارویی موقتیه.باید خودمو پیدا کنم

سخته منم دارونخوردم ولی مدت طولانی تری برام زمانبردتاخودم شدم وگاهی هم اونقدشدیدمیشدکه چندباردست به خودکشی زدم