2777
2789

ثبت نام سایپا. کسی تونسته ثبت نام کنه؟

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم سرکاریه.از دیروز کارو زندگیمو ول کردم همش پای سیستمم.لعنت بهشون☹

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
ثبت نام داره مگه؟ قرعه کشیه؟

تا دوشنبه وقت بودکه حسابو پر کرد و وکالتی کرد. شاهین و کوئیک

نمیدونم من تو اخبار همیشه دروغ خودمون شنیدم که سایت مشکل داره

سایتشون مشکل داره بیجا میکنن فراخوان میدن.ببخشید..خیلی عصبانیم از دستشون😑😑

تا دوشنبه وقت بودکه حسابو پر کرد و وکالتی کرد. شاهین و کوئیک

این حساب وکالتی میدونید چجوریه؟

من هرچی گشتم اطلاعات دقیق پیدا نکردم

قرعه کشیه یا هرکی پول داشته باشه ماشین میدن؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
سایتشون مشکل داره بیجا میکنن فراخوان میدن.ببخشید..خیلی عصبانیم از دستشون😑😑

ماهم ازدیروزدرگیرش هستیم اصلاسایت روبازنمیکنن نمیدونم برای کیابازمیشه ازسرکارگذاشتن مردم خوشحالن

این حساب وکالتی میدونید چجوریه؟ من هرچی گشتم اطلاعات دقیق پیدا نکردم قرعه کشیه یا هرکی پول داشته ب ...

به بانک بگی خودشون حسابو وکالتی میکنن