2777
2789

سلام عزیزم امنی پسر من ۳/۴ بود ‌و یکی از ریسکاش یک به ۲۵بود به من گفتم میتونی سلفری بدی یا امینو ولی اگر جواب سلفری خوب نباشه و دکتر دستور سقط بده باید دوباره امینو بشی چون پزشکی قانونی فقط جواب امینو رو قبول داره خلاصه خانمی که شما باشی من از دوازده تا پونزده هفته که همینو بشم یه جور غصه خوردم از پونزده تا هیجده هفته ام که برم انومالی یه جور وخداروشکر همه آزمایشا جوابشون خوب بود الان پسرم سه سالم سه ماهش وخداروشکر سالم هست من خیلی اونموقع استرس کشیدم بهت حق میدم که بترسی ولی درصد خیلی کمی هستن که خدای نکرده واقعا مشکل دار میشن 

شكرگزاري ...معجزه ميكنه
سلام عزیزم امنی پسر من ۳/۴ بود ‌و یکی از ریسکاش یک به ۲۵بود به من گفتم میتونی سلفری بدی یا امینو ولی ...

خداروشکر عزیزم خدا براتون حفظش کنه تازه داشت از ntخیالم راحت میشد حالا چند نفر باهم بودیم که انتی هامون یکی بود ولی اونا عددnfشون تو سونو انومالی ۲/۵شده برامن ۵ دوباره استرس افتاده بجونم که نکنه چیزی هست و دکترا نمیفهمن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم خدا براتون حفظش کنه تازه داشت از ntخیالم راحت میشد حالا چند نفر باهم بودیم که انتی ها ...

انشاللله که چیزی نیست عزیزم وکوچولوت سالم به دنیا میاد من خیلیا رو دیدم آنتیشون بیشتر هم بود وبچه سالم بوده  توکل به خدا که خودش نگه داره همه بچه ها باشه

شكرگزاري ...معجزه ميكنه
انشاللله که چیزی نیست عزیزم وکوچولوت سالم به دنیا میاد من خیلیا رو دیدم آنتیشون بیشتر هم بود وب ...

ممنون عزیزم که جواب دادین ببخشید میگم شما عدد nfتون تو سونو انومالی یادتون نیست

سلام عزبزم منم شرابط شما رو دارم میتونم بپرسم خداروشکر بچتون سالم بدنیااومذ؟

سلام عزیزم ببخشید پیامتون رو دیر دیدم اره عزیز کاملا سالم و باهوشتر از دو تا بچه ی دیگم حیف اون دورانی که با استرس گذروندمش سر انتی