2777
2789
عنوان

مامانای هفته ۱۵ و ۱۶ بارداری میاید

1780 بازدید | 11 پست

سلام من امروز ۱۵ هفته شدم و اصلا شکم ندارم دوقلو دارم 

این طبیعیه ک صاف صاف باشم 

شما شکم دارید یا نه

خیلی نگرانم 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
منم نداشتم الان هفته ۱۷ امم شکمم یه کم یه کم اومده نسبت به ۱۵

نگران نباشم چون دوقلو هم دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم . بسلامتی فارغ بشی . بستگی به بدنت داره . من سر بارداری اولم ماه سوم که بودم همه میفهمیدن حامله ام . الانم همینجور . حدود یک ماه هست که شکمم کاملا جلو هست . نگران نباش.مهم رشد جنین هست

سلام عزیزم . بسلامتی فارغ بشی . بستگی به بدنت داره . من سر بارداری اولم ماه سوم که بودم همه میفهمیدن ...

فداتشم همچنین شما 

دوهفته پیش ان تی همه چی خوب بود ،یکم نگران شدم بخاطر شکمم گفتم دوباره برم سونویا صبر کنم تا انومالی سه هفته دیگه

من اولین بارداریمه تجربه ای ندارم ولی هفته ۱۵ شکمم اومده جلو حالا نمیدونم چاق شدم یا مال نی نیه

منم اولیه بخاطر همین نگرانم😢😢😢😢😭

نه عزیزم، اصلا نگران نباش. ربطی نداره. کلا فیزیک بدن بعضیا جوریه که شکمشون سریع و خیلی گنده میشه. بعضیا هم شکم تا آخر کوچولوئه. بعضیا هم از ماه ۵ به بعد بزرگ میشه. هنوز اندازه ای نیستند که.از یک ماه دیگه تصاعدی بزرگ میشه، نگران نباش.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
نه عزیزم، اصلا نگران نباش. ربطی نداره. کلا فیزیک بدن بعضیا جوریه که شکمشون سریع و خیلی گنده میشه. بع ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

یه سوال دیگه هم داشتم من خیلی کمر درد شدید دارم فقط با شیاف آروم میشم

دردش قابل تحمل هاااا ولی میترسم بزای بچها اتفاقی افتاده باشه یا بیفته 

این طبیعیه یا نه سریع برم دکتر

ممنون عزیزم از راهنماییت  یه سوال دیگه هم داشتم من خیلی کمر درد شدید دارم فقط با شیاف آروم میش ...

خواهش میکنم. ببین شما چون دو قلو داری و الان دقیقا تازه شروع به بزرگ شدن کردند و رحمت داره روز بروز بزرگتر میشه از یکطرف اینجا به مهره های کمر فشار بیشتر میاد و از طرفی ترشح هورمون های بارداری هم بصورت عامیانه باعث شل شدن مهره های کمر میشه، یعنی برای کمر درد حداقل دو دلیل در بارداری وجود داره. نگران سلامتی بچه ها که اصلا نباش، کمر درد فقط برای تو اذیت کننده ست که فکر کنم باید بیشتر استراحت کنی و حتما با دکترت مطرح کن که راهکار بهتری بهت بده ولی برای بچه ها خطری نداره، نگران نباش عزیزم. منکه تازه یه دونه ست و اولاشه کمردرد رو دارم و دکتر هم بهم گفت طبیعیه البته من تا درد میگیره زود درازکش میشم😅😅😅، بازهم خودت به دکترت بگو.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
خواهش میکنم. ببین شما چون دو قلو داری و الان دقیقا تازه شروع به بزرگ شدن کردند و رحمت داره روز بروز ...

ممنون عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود 

خدا خیرت بده ایشالله خدا حفظش کنه نی نی تو و بسلامتی ب دنیا بیاریش 😘😘😘😘♥️