2777
2789
عنوان

بچه لجباز خواهرم

332 بازدید | 15 پست

خواهر زادم خیلی خیلی پسر خوبیه و همه چی، ولی خیلی لجبازه. چهار سالشه، بعد وقتی چیزیو خیییلی بخواد، میگه نمیخوام. اصلا هم اصرار نمیکنه بهش بدی. مثلا اگه بستنی خیییلی بخواد، بهش میای بدی میگه نه نمیخوام. بعد خیییلی ناراحت میشه و بغض میکنه ولی هرچی اصرار کنی که بیا بستینه مال توعه بازم نمیخوره. کلا درمورد چیزایی که خیلی دوست داره اینطوریه، وقتی خیلی بخوادش نمیگیرتش. بنظرتون چیکار کنیم این عادتو ترک کنه؟

اهمیت ندید بخورید

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی دو مرد به خدمت شیخ رسیدندی که بر سر طفلی نزاع داشتندی و هر یک ادعا می‌کردندی که پدر آن طفل هستندی.

شیخ فرمودند: تنها راه رفع این مشکل آن است که هر سه آنها شبی را در یک اتاق بگذرانندی.

صبح هنگام شیخ از کودک پرسید: ای طفل! دیشب چه کسی کولر را خاموش کرد؟

کودک پاسخ داد: این چپیه! شیخ گفت: فرزندم! همانا این مرد پدر توست!

جمله مریدان از این درایت شیخ کف و خون قاطی کرده و خشتک بدریدندی و راه بیابان در پیش گرفتندی!😂😂😂😂

😂😂😂😂

والا من ب بچه هام میگم میگن ن میگم اوکی خودم میخورم همچین میان ازم میگیرن

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

شاید مامان باباش زیاد بهش گفتن جایی میری دست نزن به چیزی 

.کسی چیزی داد نگیر زشته

از این حرفا 

و تو ذهن بچه ملکه شده که اگر بگه میخوام بی ادبی باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اخی عزیزم😍❤️ من که دلم رفت براش

ببین حالا پسر من ۲ سالشه میگه مثلا فلان چیز رو میخوام من بهش میدم یهو پرتش میکنه اونم حالتش مثل گریه میشه میدونمم خیلی میخوادش

برخورد من تو این لحظه این مدله که دوباره بهش میدمش ولی این بار با خنده و بازی و ممکنه بازم بگم نمیخوامش ولی من با بازی و خنده دوباره سمتش میگیرمش و آخر سر میخوره

دلیلش نمیدونم چیه ولی تازه‌گی این مدلی شده و دوست دارم باهاش بازی کنم تا حاضر بشه چیزی که خودش درخواست کرده رو ازم بگیره

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
اخی عزیزم😍❤️ من که دلم رفت براش ببین حالا پسر من ۲ سالشه میگه مثلا فلان چیز رو میخوام من بهش میدم ...

خدا حفظش کنه پسرتونو🥰 دقیقا ماهم کلی با بازی و کلک بزور بهش میدیم که تو دلش نمونه.