2777
2789

سلام مامانا

دخترم ۱۰ ماهشه و ما تو شهر غریب هستیم و خانواده مون نیستن

دوستانی که باهاشون ارتباط داریم بچه کوچیک ندارن

ینی دخترم تا حالا بچه ندیده  و همبازی نداشته

بنظرتون روزی نیم ساعت ببرمش مهد که پیش بچه ها باشه یا زوده؟ با مهد خصوصی صحبت کردم گفته شهریه کامل رو بدی میتونی بیاریش و خودت وایستی تو سالن انتظار..البته بچه ها اکثرا از دخترم بزرگتر هستن

کلاسای مادر و کودک بالای ۳ سال هست که با خودم ببرمش

چکار کنم بنظرتون؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نه انقدرم واجب نیست تو این سن بهتره ی کم بزرگ‌تر شه الان میتونی خودت باهاش وقت بگزرونی کارتون بزاری شعر بخونی براش 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تورو دارم دخترم یسالشه عاشق بچه هاس تو خونه میمونیم لجباز میشه عاشق بیرون رفتنه خواستم ببرمش مهد ولی اینجا مهد نداشت  برای روحیه اش خوبه گناه دارن طفلیا فقط یکم بخاطر مریضی ادم میترسه 

فقط کافیه ببری مهد تا هفته یکبار ببریش دکتر  دائم مریض میشه

آره ازین هم میترسم...وااای اینجوری نه

بزارم بعد از عید و تابستون؟ میخوام اجتماعی باشه چون خودم هم هستم اضطراب جدایی نمیگیره

نه انقدرم واجب نیست تو این سن بهتره ی کم بزرگ‌تر شه الان میتونی خودت باهاش وقت بگزرونی کارتون بزاری ...

میگن بالای سه سال خوبه

ولی خب تا اون موقع چون بچه کوچیک اطرافمون نیست گفتم یکم بچه ببینه و تو یه محیط بجز خونه باشه

پس چکار کنم؟ همش تو خونه است

من صبح ها میرم سر کار اما همه اش فکرم پیش دخترمه که فقط تو خونه است

من امسال بردم مدرسه ۵سالشه.پیش دبستانی بخدا مثل چی... پشیمونم بچم تو امسال ۱۰۰روز مریض بود ۱۱ بار دکتر بردم 

۱۱ دوره انتی بیوتیک خورده یبار خروسک گرفت داشت خفه میشد بیمارستان خوابوندم

یعنی میتونم بگم غلط کردم

ای کاش فقط از اول دبستان مینوشتمش . اخه چه کاری بود چیز غیر اجباری😭😭

منم مریض کرد منم حامله بودم بچه ۵ماهه تو شکمم مرد😭😭😭😭😭😭

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
منم شرایط تورو دارم دخترم یسالشه عاشق بچه هاس تو خونه میمونیم لجباز میشه عاشق بیرون رفتنه خواستم ببر ...

دختر من تا حالا بچه ندیده...بخاطر همین میخوام یکم همسن و سال خودشو ببینه اما واقعا نمیخوام در معرض این بیماریها قرار بگیره...به فکرم رسید تو هفته چند روز در حد نیم ساعت ببرمش اما خب این مریضیا هم هست

چکار کنیم خب؟؟؟؟

چکاریه خب عزیزم خودت توخونه باهاش بازی کن هنوزخیلی کوچیکه نمی تونه ارتباط براقرارکنه که نیازبه هم با ...

پس مشکلی نیست بنظرت که همسن و سال نداره دور و برش الان؟

یکی از همکارام دخترش یک سالشه میگه فقط با دختر برادرش بازی میکنه 

یکم نگران شدم که فقط من و باباش و گاهی دوستامونو میبینه

من امسال بردم مدرسه ۵سالشه.پیش دبستانی بخدا مثل چی... پشیمونم بچم تو امسال ۱۰۰روز مریض بود ۱۱ بار دک ...

وااااااااایییی

الهییییی

قلبم درد گرفت عزیز دلم

خدا کوچولوتو حفظ کنه و الهی یه نی نی خوشگل و سالم بزاره تو بغلت

چه دوره بدی هست 

من میرم بیمارستان به هیچ وجه ماسکم رو بر نمیدارم بخاطر دخترم 

اما خب تو بچه ها کنترل کردن انتقال بیماری غیر ممکنه 

پس نمیبرمش همین تو خونه باشه خیلی بهتره

وااااااااایییی الهییییی قلبم درد گرفت عزیز دلم خدا کوچولوتو حفظ کنه و الهی یه نی نی خوشگل و سالم ...

اره عزیزم من از دلسوزی گفتم نبررررر دخترتو بزار تو خونه سالم باشه بزرگ میشه انقدر بچه میبینه خیالت راحت. تابستونا پارک پر بچه اس سرسره ببری خوبه

بخدا بجه ها ضعیفن الکی میگن کرونا تموم شده

من آنچنان کرونایی گرفتم از مدرسه بچم. تمام ریه ام عفونت شد زد به قلب جنین 😭 قلبش مریض شد 

خیلی ممنون از دل مهربونت دعا کردی برام

اره عزیزم من از دلسوزی گفتم نبررررر دخترتو بزار تو خونه سالم باشه بزرگ میشه انقدر بچه میبینه خیالت ر ...

همون میزارم تابستون که یکم بزرگ شده باشه و بتونه بازی کنه پارک و مهد اون موقع بهتره ...مرسی که بهم گفتی

بله هر روز تو بیمارستان میبینم اسمش مهم نیست کرونا باشه یا هر چی. عفونت مزمن بده خطرناکه بچه ها و باردارها گروه های حساس هستن.. دلم شکست بخاطر اتفاقی که واست افتاده.. الهی که همیشه اتفاقای خوب واست بیوفته  اولیش یه کوچولوی دردسر ساز دیگه باشه  بچه داری خیلییییییی سخته..

همون میزارم تابستون که یکم بزرگ شده باشه و بتونه بازی کنه پارک و مهد اون موقع بهتره ...مرسی که بهم گ ...

اره عزیزم از بچه داری سخت تر قلب مادره که خیلی نازکه زود میشکنه مواظب گل دخترت باس😘