2777
2789
عنوان

بچه دار شدن با این شرایط؟

143 بازدید | 18 پست

سلام بچها من دو سال و چن ماهه ازدواج کردم و اوایل که هردومون ب فکر بچه دار شدن نبودیم ولی الان چن ماهه خیلی ب فکرشیم تنها چیزی ک دودلم میکنه اینه ک خونمون معلوم نیس کی اماده بشه با این سرعتی ک اینا پیش میرن یه چهار سالی طول میکشه اماده بشه از طرفی ما تو خونه پدرشوهدم بدون کرایه میشینیم اونا چن کوچه فاصله دارن باما خونمون ی خوابه و کوچیک بنظرتون این دلیل میشه ک بچه نیارم؟یا بیارم😶اصلا موندم خخخ یه راهنمایی خواهرانه بکنید ممنون میش م 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خونتون ک داره ساخته میشه اجاره هم ک نمیدید،بنظرم خیلی شرایط سختی نیست ک نتونی بیاری ،اگه مسائل دی ...

ی خوابه خونم وسایل بچه کجا بزارم😪

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
منم یه سال و دو ماهه که خونه پدر شوهرم بدون اجاره زندگی می کنم خونه خودم چند ماهه دیگه آماده است ولی ...

عزیزم انشالله ب زودی ی نی نی ناز میاد تو زندگیتون ..

دلیل نمیشه. خونه هم که در دست اقدام هست و بالاخره آماده میشه. دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ...

کوچیکی خونه یکم دودلم کرده

درآمدتون چقدره ؟ اگه تو هزینه های خودتونم کمابیش موندید بنظرم نیارید 

هزینه ک مثل بقیه خخ یعنی فکر کنم میتونیم از پس ی بچه بربیایم

ی خوابه خونم وسایل بچه کجا بزارم😪

خب الان خیلیا خونشون ی خوابه ،وسیله اضافی نخر ک جا بشه ،البته زندگی خودته تو باید تصمیم بگیری ولی میگم اگه تو شرایط تو بودم این کار رو میکردم ،چون الان شوهرت ۳۳ سالشه و تا بیاد خونه ساخته بشه ب قول خودت میشه سی و هفت سال ،فکر بچه بعدی رو هم بکن ک شوهرت چهل سال رو هم رد کرده ،بعدم الان چهار سال رو میخوای همینجوری بگذرونی ک خونت ی خوابه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خب سن شوهرتون بالاس به نظر من اقدام کنین….

اره سن شوهرمم نگرانم میکنه  میگم دیگ کلا تو فکرشیم ولی همین موضوع خونه دولمون میکنه

خب الان خیلیا خونشون ی خوابه ،وسیله اضافی نخر ک جا بشه ،البته زندگی خودته تو باید تصمیم بگیری ولی می ...

اره عزیزم  حق باشماس باید منطقی تر تصمبم بگیرم  ممنون از راهنماییت