2777
2789
عنوان

با انرژیا بیاین کارتون دارم.🙏⚘❤

90 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دلم.

ازتون میخوام کمک ام کنید برای اینکه اصلا نمیتونم صبح ها زود پاشم..چند بار شوهرم دعوا کرده باهام منم نهایتا ۸ و ۸ونیم بیدار شدم.اونم فقط ۳و۴ روز بعد برگشتم سر خونه اول...مهم تر از همه این که با مادرشوهرم زندگی مشترک دارم دیگه خجالت میکشم ازشون...دیکه نمی‌خوام ساعت ۱۰ بیدار شم.دیکه نمیخوام هی دعوا بشه سر خوابیدن من....واقعا نمیدونم چیکار.شبام زود تر از ۱۱وینم ۱۲ نمیخوابم‌..بچه دارم باید اونو بخوابونم .اونم که هر وقت بخوابه منم میخوابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزارم پا میشم قطع می‌کنم میگم الان بیدار میشم یه۵ دقیقه ام دراز بکشم پا میشم.وقتی بیدار میشم میبینم ...

ببخشید به مادر شوهرتون چه ارتباطی داره مگه تو یک خونه این ؟؟

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
به کسی ربطی نداره اگه کاری نداریو بچه خوابه توام بخواب

نمیشه که آدم بعد ظهر بیکار میمونه..امروز و دیروز پا شدم دیدم همه جا رو جارو کرده صبحونه ام خوردن جمع کرده ناهار ام گداشته..آخه چنین کاری نمیکنه تعجب میکنم و همین طور خجالت میکشم

کلن زود بیدار شدن هم برا جسمت خوبه هم روانت؛ ببین گوشی رو بزار رو آلارم مثلن س ۷ و برای هر ۵ دقیقه تکرار کنه البته گوشی رو میتونی دورتر از تخت بزاری که مجبور بشی بیدار شی

میگن هر کاری رو که ۲۱ یا گاهن ۴۰ روز ادامه بدی میشه جزو برنامه هات اولاش سخته ولی قولت میدم عادت کنی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
کلن زود بیدار شدن هم برا جسمت خوبه هم روانت؛ ببین گوشی رو بزار رو آلارم مثلن س ۷ و برای هر ۵ دقیقه ت ...

کآش عادت کنم.گوشی رو میزارم شارژ بالاسرم.که چون شبا بیدار میشم واسه دخترم شیر درست کنم.از شارژ در بیارم.و برای اینکه دخترم بیدارونشه زود خاموش میکنم.ولی باید کاری که گفتی رو انجام بدم.

ممنون ام ازت

نمیشه که اصلا نتونی...چند روز خودتو موظف بدون بیداری فکر کن میخوای مدرسه بری یا سر کار...اجبارررر رو ...

باید این کارو کنم.یعصی وقتا شوهرم پا میشه میره ساعت ۷ یا ۷ونیم .اما من نمی‌فهمم.پا میشم میبینم ساعت ۱۰ شده.