2777
2789

نزدیک تاریخ زایمانمه اما خیلیییی میترسم. از دردش، از پارگی. از اینکه نتونم تحمل کنم

دست خودم نیست خیلی می ترسم. گاهی فک می کنم که سر میمیرم. میدونم برا خیلیاتون خنده داره اما به خدا دست خودم نیست. من حالت عادی آستانه تحملم در مقابل درد کمه حالا چجور میخام درد زایمانو تحمل کنم؟!   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فکر نکن از روز ازل همه این دردو تحمل کردن حتی سزارینی ها هم دردهای خودشونو دارن، مثل درد پریودی ولی شدیدتر میگیره و ول میکنه هرچی این دردها فاصلشون کمتر باشه یعنی وقت زایمانت نزدیکتره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اینکه فک میکنی میمیری دور از جونت طبیعیه اکثرا همین فکرو میکنن 

ولی چیزیت نمیشه انشالله درد داره دیگه ولی میشه تحمل کرد البته الان زایمان بدون درد هست که اگه تشخیص بدن ضرر نداره انجامش میدن

کاش کلاسهای بارداری بهداشت یا بیمارستان رو شرکت میکردی.

جمله ی معروف

گل بو کن شمع فوت کن...من خودم تو ۷سانت این جمله رو عمل کردم و دردم کنترل شد

بعدم بیمارستانی برو که حتما بی دردی ها طبیعی رو داشته باشه

دیگه ترس نداره

زود تموم میشه به نی نی فکر کن که چه شکلی چقدر شیرین برا سلامتیش دعا کن 

استرس الکی به خودت نده خوب نیست اصن بهش فکر نکن خودتو بزن به اون راه روزش برسه دیگه به این چیزا فکر نمیکنی فقط میخوای به دنیا بیاد

کاش کلاسهای بارداری بهداشت یا بیمارستان رو شرکت میکردی. جمله ی معروف گل بو کن شمع فوت کن...من خودم ...

کلاساش برگزار نشد. فقط یه دی وی دی دادن برا ورزشها که انجام میدم اما فک نکنم زیاد موثر باشن

آخه مثلا ورزشش برا درمان یبوست که اثری نداشته رو من

آره. پول سزارین ندارم. شوهرمم با سزارین مخالفه

به خاطر پولش مخالفه؟؟

نگران نباش ی امپول داره واسه طبیعی میزنن...

من ۳ تا از دوستام طبیعی زایمان کردن

تازه یکیشون چاق بود

یارب نظر تو بر نگردد...

دوست من انقد ریزه میزه و نازنازی بود

دردای زایمانش از پریود کمتر بود

تو دو ساعتم زایید راحت من فک کردم مسخره بازی درمیاره ورزش اسنام هیچی نکرده بود درداشن منظم شد از ترس تکون نمیخورد😆😆😆

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️