2777
2789
عنوان

ادکلن مردونه

99 بازدید | 13 پست

سلام .میشه لطفا چندتا ادکلن مردونه خوب بهم معرفی کنید.برای همسرم‌میخوام بگیرم اما نمیدونم چی بخرم که خوشش بیاد 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم لالیک میزنه..

وقتی میزنه مست میشم

کلا میچسبم بهش😆😆😍

وای بعضی وقتا حتی وسط دعوا میرم باهاش آشتی بخاطر بوش

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

شوهرم لالیک میزنه.. وقتی میزنه مست میشم کلا میچسبم بهش😆😆😍 وای بعضی وقتا حتی وسط دعوا میرم باها ...

جووون😂😂😂خوبه دیگه .

فردا برم ببینم چطوریاس

مرسی💙

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
جووون😂😂😂خوبه دیگه . فردا برم ببینم چطوریاس مرسی💙

مشکیشو داره این... اما چند وقت پیش میگفت سفیدشم میخواد بخره.. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

مشکیشو داره این... اما چند وقت پیش میگفت سفیدشم میخواد بخره.. 

رنگش مگه فرق میکنه

اونتوس 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣