2777
2789

سلام متروش کی افتتاح میشه؟؟

بنظرتون خوبه سرالیه گذاری کرد اونجا؟

کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بودجه دارید ؟ به نظرم تو کرج سرمایه گذاری کنی بهتره باز مشورت کن . تو تابستون کرج خونه نوساز ...

۱ تومن دارم 

ببخشید من خواستم پستمو ویرایش کنم حذف شد .  با ۱ تومن شاید بتونی یه ملک کوچیک بگیری

آخه فک نکنم بشه تو کرج

مثلا کجای کرج؟

تو پرند کوچیک گیرم میاد ؟

آخه فک نکنم بشه تو کرج مثلا کجای کرج؟ تو پرند کوچیک گیرم میاد ؟

از قیمتای پرند خبر ندارم . ولی خب اره با ۱ تومن تو کرج هم سخت پیدا میکنی

انشالله اون چیزی که دلت میخواد رو بتونی بخری🌺

آخه فک نکنم بشه تو کرج مثلا کجای کرج؟ تو پرند کوچیک گیرم میاد ؟

سمت قلم پر از اپارتمان ۸۰۰ تا یه تومنیه 

دیوار بزن میاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

پرند اصلا اصلا برا ملک خوب نیست فک کنم سنگکی یا بربری بود که نداره هر کی ازون بزنه نونش تو روغنه بده

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم

ولی با یه تومن راحت میتونی خونه بخری تو پرند ولی برا سرمایه گذاری اصلا خوب نیست

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
ولی با یه تومن راحت میتونی خونه بخری تو پرند ولی برا سرمایه گذاری اصلا خوب نیست

اخه بخاطر مترو که میگن افتتاح میشه قیمتاش میره بالا رشد میکنه

میگم چن سال دیگ بفروشم جای بهتر بخرم

از قیمتای پرند خبر ندارم . ولی خب اره با ۱ تومن تو کرج هم سخت پیدا میکنی انشالله اون چیزی که دلت می ...

ممنون عزیزم قربونت انشاالله